Špeciálny darček ku Dňu otcov? Fľaša Tullamore D.E.W. s menom na etikete!

Všetci, ktorí ešte nemáte vymyslený darček pre svojho otca na Deň otcov zbystrite pozornosť. Obľúbená značka írskej whiskey z portfólia distribučnej spoločnosti Rémy Cointreau pripravila zaujímavú možnosť, venovanú práve sviatku otcov. Ide o fľašu Tullamore D.E.W.  s  menom otca na originálnej etikete tejto populárnej írskej whiskey. Od polovice mája až do konca júna budú mať všetci záujemcovia o takýto darček šancu využiť super aplikáciu na www.darujflasu.sk, ktorá umožňuje personifikovať „tekutý darček“ a urobiť ho tak ešte atraktívnejším.

SÚŤAŽTE S NAMI NA FACEBOOKU

maxresdefault

Aplikáciu už využil aj populárny herec Martin Mňahončák. Pre svojho otca, pri príležitosti nadchádzajúceho Dňa otcov (21. júna), pripravil rovnaký darček aj minulý rok. „Darovať  skutočne kvalitnú whiskey, ako je 14-ročná Tullamore D.E.W. single malt a ešte k tomu s menom obdarovaného na etikete, je jedinečný darček,“ tvrdí herec, ktorého môžu diváci vidieť napríklad v seriáloch Búrlivé víno, či Dr. Ludsky.

Aplikácia ponúka možnosť  umiestniť meno človeka, ktorého chcete potešiť,  priamo na etiketu fľaše legendárnej írskej whiskey.

Som presvedčený o tom, že každý personifikovaný darček, či už ide o fľašu alkoholu, alebo niečo iné, má vždy pre obdarovaného omnoho vyššiu hodnotu. Originalitou zvoleného darčeka dávame obdarovaným najavo, ako veľmi nám na nich záleží. Aj preto prinášame našim zákazníkom možnosť prekvapiť niečím originálnym, unikátnym“, hovorí brand manažér značky Tullamore D.E.W. Tomáš Merlík.

Untitled-1

Zosobniť darovanú fľašu je potešením pre každého, kto hľadá originálny darček. Záujemca urobí len pár klikov v aplikácii, vpíše meno a za niekoľko dní vám do schránky príde presne taká etiketa akú ste si priali. Tú si potom stačí iba nalepiť na zakúpenú fľašu Tullamore D.E.W. Tak neváhajte, bezplatne využite túto možnosť a obdarujte svojho otca darčekom, ktorý nesie jeho meno!

DARUJFLASU.SK

Chod hore