Susedia sa mu smiali a šikanovali ho. Sledujte, čo urobí jeho otec, toto vám rozbúši srdce

Ku Dňu otcov  sa na internete objavila táto reklama, ktorá ťahá nielen na city, ale tiež oslavuje spôsob toho, ako nám naši veľkí otcovia kryjú naše chrbáty – a aj keď nemusia realizovať svoje zámery ihneď, vždy robia pre svoje dieťa to najlepšie …

Stretávame sa tu s malým chlapcom, ktorý sníva o tom, že raz bude tanečník flamenca. Keď ale jeho otec príde do jeho izby s krabicou, zistí, že je vo vnútri súprava na judo. V tú chvíľu si chlapec uvedomí, že jeho otec ho chce k niečomu viesť, a že nemá na výber.

Tak začína chlapcovo školenia juda. Medzitým ho každý deň pri ceste do autobusu zosmiešňujú jeho susedia a deti z okolia, že potrebuje svojho otca, aby ho chránil.

Potom sa ale stane niečo úžasné. Vďaka podpichovaniu od otca sa chlapec stáva lepším a lepším v džude a vyhráva stále viac a viac zápasov. Získava hlavne silu a sebadôveru. Dokonca vyhráva aj cenné trofeje, ktoré si otec hrdo vystavuje na polici vo svojej spálni.

Odvtedy ho už susedia nechávajú na pokoji a získanú dôverou si u nich zjednal rešpekt. Chlapec ale vôbec netušil, že ho otec celý čas viedol k jeho snu. Prišiel k nemu totiž do izby a dal mu druhú krabicu. Keď ju syn rozbalil, našiel v nej dres pre tanec flamenca. V tej chvíli to zistil …

Čo na to hovoríte ? Ak sa Vám video páčilo, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku! :)

https://www.youtube.com/watch?v=et3j-ZsZ-k8

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Susedia sa mu smiali a šikanovali ho. Sledujte, čo urobí jeho otec, toto vám rozbúši srdce”