VIDEO: Opustený psík sa zmenil na kameň a bál sa ľudí. Prešiel si premenou, ktorá vás šokuje!

Na jar si ľudia všimli podivné stvorenie, ktoré sa ponevieralo po uliciach v Aténach, Grécku. Koža toho stvorenia bola úplne stvrdnutá a vyzeralo to, ako keby bol vyrobený z kameňa. Nakoniec sa ukázalo, že tento tvor je túlavý pes. Žena ktorá ho našla, si urobila zopár fotografií a zaslala ju na Facebook, aby jej mohol niekto pomôcť. Psík zjavne nebol nikdy dobre liečený ľuďmi a bol veľmi vyhladovaný a prežíval strašné bolesti. Kedykoľvek keď sa k nej niekto chcel priblížiť, tak utiekla. Nakoniec bola tak vyčerpaná, že už sa nemohla skrývať. Nakoniec ju dostali do gréckeho útulku a záchranári nazvali Petra, čo znamená v gréckom slovníku „kameň“ a začali ho zachraňovať. Prejdite nadol, aby ste zistili, čo sa stalo s Petrou a dajte nám vedieť v komentároch, čo si myslíte o nasledujúcom príbehu.

Petra prišla do útulku v hroznom a zúboženom stave.

Jej tvár bola posiata chrastami po celom tele, a to zapríčinilo jej „kamenný vzhľad“. Bez ľudskej pomoci, by určite zomrela.

Záchranali ju okamžite začali liečiť.

Žena menom Valia Orfanidou, má dostatočne množstvo skúsenosti s opatrovníctvom opustených psov.

Petra konečne spoznala ľudskú lásku a ich láskavosť čo pre ňu bolo doteraz veľmi neznáme. Nakoniec už vôbec nevyzerá, ako predtým a vyzerá lepšie.

Z Petry je dnes silný a zdravý pes, no stále sa ľudí bojí.

Každý deň sa Orfanidou snažila urobiť malé kroky k tomu, aby pes pochopil, že jej nechce ublížiť.


Nakoniec sa Petra skamaráti s niekoľkými ľudskými priateľmi a začne si ich prítomnosť užívať.
Trpezlivosť a láska nakoniec zvíťazí.

Dnes je Petra zdravá, smelá a pripravená na adoptovanie.

zdroj: littlethings.com

Chod hore