Lars Kepler a triler Ihrisko

Napínavé a premyslené trilery, jedinečná atmosféra, skvelý námet a vynikajúce spracovanie. Také sú knihy Larsa Keplera a pre milovníkov  napätia vyšla ďalšia skutočná lahôdka – mrazivé a neopakovateľné IHRISKO.

Pozrite si skvelý TRAILER:


Počas nasadenia v Kosove poručíčku Jasmin Pascalovú-Andersonovú postrelili. Na minútu a štyridsať sekúnd sa jej zastavilo srdce.
Preberie sa a je presvedčená, že vie, čo nasleduje po smrti. Tvrdí, že človek sa dostane do hrozného prístavného mesta plného násilia.
Jasmin sa podarí prekonať vojnovú psychózu, opustí armádu a začne v Štokholme nový život. Porodí syna, ktorému dá meno Dante.

O päť rokov pri ťažkej dopravnej nehode Dante utrpí vážne zranenie. Lekári mu môžu zachrániť život iba zložitou operáciou, pri ktorej ho musia napojiť na mimotelový obeh. Jasmin si uvedomuje, že ak posmrtné prístavné mesto naozaj existuje, jej syn sa sám do života nevráti. Preto sa rozhodne, že na druhej strane bude s ním.

Vypočujte si AUDIO úryvok z Ihriska
Číta Vlado Kobielsky:

Prístavné mesto v novinke Ihrisko je plné násilia. Nebezpečné miesto, z ktorého vás bude mraziť. Ale naozaj zo všetkého najnebezpečnejšie je Ihrisko. Tomu by ste sa mali vyhýbať. A keď už tam raz vstúpite, ani na sekundu nestrácajte ostražitosť. Vo všetkom a v každom musíte vidieť ohrozenie, ktoré vás stojí život…

 

Chod hore