Otec pobozkal svoju 2-ročnú dcérku na rozlúčku. Brutálne ju ubila jej vlastná mama

Pri zisťovaní faktov k tomuto príbehu sme si do poslednej chvíle priali, aby bol vymyslený. Bohužiaľ to tak nie je a my vám popíšeme, čo sa stalo v neďalekom Slovinsku. Toto nám zlomilo srdce!

To, čo sa stalo dvojročnému dievčatku je tragické a šokujúce zároveň. Senad Kardasevic bol otcom milovanej dcéry, ktorú musel pred nedávnom pochovať. Po rozvode jeho malá dcérka bývala s mamou, ale Senad ju často navštevoval. Osudného dňa sa ju rozhodol navštíviť. Niekoľko dní sa tešil, až ju znova uvidí. Pri ceste za ňu mu zazvonil telefón a dozvedel sa zdrvujúcu správu, že jeho dcéra bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti.

5470e117a77ea9d870905cc2eed064fd

FOTO: Facebook.com

Sanda Alibabic a jej nový priateľ Mirzan JAKUPI boli zatknutí a obvinení z vraždy. K tragédii, o ktorej teraz hovorí celý svet, došlo v ich dome v slovinskom meste Jesenice. Jej matka a priateľ dievčatko brutálne zbili. Pravda vyšla najavo, keď si Sanda uvedomila, čo urobili, a zavolala ambulanciu. Chcela lekárom nahovoriť, že dievčatko si stav spôsobila sama ranou do hlavy o radiátor. V nemocnici však odhalili, že má početné zlomeniny kostí. Jej tvár bola celá opuchnutá. Zamestnanci neváhali a ihneď zavolali na políciu …

9aba3819ffcf5907123c30dd62f4f147

FOTO: Facebook.com

O dva dni neskôr dievčatko, ktorá mala pred sebou celý život, zomrela. Fotografie smútiaceho otca obletela celý svet. Čo na to hovoríte? Napíšte nám do komentárov.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Otec pobozkal svoju 2-ročnú dcérku na rozlúčku. Brutálne ju ubila jej vlastná mama”