Rodičia uverejnili na internete inzerát, v ktorom predávajú svoju mesačnú dcérku za 5 000 €

 

Rodina prisťahovalcov zo západných krajín, žijúca v Nemecku, sa rozhodla predať svoje mesačné dieťa na ebay-i  za 5000 eur.

Je verejne známe, že na ebay-i nájdete všetko.  11. októbra táto internetová platforma pritiahla pozornosť ľudí z celého sveta. Niekto sa totižto rozhodol predať svoje dieťa za cenu 5 000 eur. Bola to žena s menom Maria. Zamestnanec ebay-u, ktorý si tento inzerát všimol, okamžite upovedomil úrady. Inzerát bol vymazaný už po tridsiatich minútach od jeho zverejnenia.

Polícia sa týmto problémom začala okamžite zaoberať. Podozrivá bola rodina prisťahovalcov z mesta Duisburg, nachádzajúceho sa v západnom Nemecku. Polícia prehľadala ich dom a našla dôkazy.  Bolo potvrdené, že inzerát bol umiestnený online z ich internetového pripojenia, dodajúc, že ho využívajú aj iní členovia rodiny a susedia.

Podozrivý pár žije v Nemecku asi rok. Muž a žena sú vo veku od 20 do 28 rokov a fotografia korešponduje s ich dcérou. Dieťa bolo zverené úradu zaoberajúcemu sa sociálnymi vecami a rodinou. Týmto sa znovuotvorila problematika obchodovania s ľuďmi.

Zdroj: ofeminin.pl

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Rodičia uverejnili na internete inzerát, v ktorom predávajú svoju mesačnú dcérku za 5 000 €”