Staňte sa krásnou za 30 dní! Tieto kúzelné rady dokážu zázraky…

Krása má v našich životoch veľkú silu. Kto nesníva o obdivujúcich pohľadoch okoloidúcich, keď ich oči zahliadnu niekoho atraktívneho a plného sebavedomia? To všetko pramení zo zdravého životného štýlu, ktorý sa prejaví aj na zdravom tele.

Týchto niekoľko tipov vám pomôže zlepšiť vaše zdravie, čo sa odrazí aj na vašej vonkajšej kráse. Vzhľadom na to, že sú mimoriadne účinné, výsledok uvidíte už do 30 dní. Vyzbrojte sa novými vedomosťami a budete očarujúca každý deň. Predsa len, prirodzená krása je tá najkrajšia!

  1. Ľanové semienka

Doprajte si tieto semienka každý deň a najlepšie ešte ráno na prázdny žalúdok ihneď po zobudení. Jedna polievková lyžica stačí na to, aby sa v tele prejavil požadovaný účinok. Zapite teplejšou vodou a dobre požujte. Skonzumovať ich môžete aj tak, že si ich rozmeliete v mlynčeku na kávu a hotový prášok si nasypete do ovsenej kaše alebo aj do iného jedla, ktoré budete jesť počas dňa.

Tajomstvo spočíva v prečistení organizmu. Sú užitočné pre vašu pokožku, pretože bude jemnejšia a mladšia. Vzhľadom k tomu, že v sebe obsahujú polynenasýtené mastné kyseliny, dodávajú pevnosť a kvalitu vaším vlasom a nechtom. Jedením ľanových semienok dokonca chudnete a navyše to bude zdravé chudnutie bez akéhokoľvek ubližovaniu vášmu telu.

 

  1. Varená repa

Pripravte si každý deň šalát z uvarenej repy. Môžete do neho pridať napríklad sušené slivky, vlašské orechy a cesnak. Zjemnenú chuť docielite pridaním kyslej smotany s nízkym obsahom tuku.

Červená repa je skvelou čističkou krvi, čo má veľmi dobrý vplyv na činnosť mnohých vnútorných orgánov. Snažte sa jesť repu pravidelne a uvidíte, ako sa vám upraví funkcia tráviaceho traktu, pretože od jedla toho závisí veľa!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt beet

  1. Vitamín E a glycerín

Pred spaním si naneste masku na tvár z 30g glycerínu a 10 kapsúl vitamínu E. Obsah kapsúl vytlačte do glycerínu. Masku aplikujte na vyčistenú tvár. Ak je vaša pokožka mierne mazľavá, naneste na ňu osviežujúce tonikum.

Táto úžasná zmes pomôže vyhladiť vaše vrásky a dodá vašej pleti zdravý vzhľad.

 

  1. Orechy

Dajte si na desiatu orechy! Presnejšie 50g ľubovoľných orechov, ktoré najviac obľubujete na každý deň.

Pre vaše vlasy a nechty to bude vstupná brána do neba. Uvidíte ako sa stav celého vášho tela zlepší a nezabudne sa ani na mozog, pretože orechy na neho majú veľmi priaznivý vplyv.

 

  1. Maska zo sušenej horčice

Urobte si masku z práškovej horčice a oleja – najlepšie olivový alebo repkový. Zmes naneste na mokré vlasy, zabaľte ich do sáčku a uteráku.

Vlasy budú nádherne lesklé a zdravé. Horčica stimuluje rast vlasov a už po dvoch týždňoch uvidíte ten rozdiel!

 

  1. Ponožky na spanie

 

V noci si doprajte na nohách ponožky z vlny alebo bavlny. Pred navlečením ponožiek si potrite nohy maslom a môžete pridať aj pár kvapiek mätového esenciálneho oleja.

Počas jedného mesiaca aplikujte túto kúru na vaše nohy a výsledok vám budú všetci závidieť, pretože chodidlá získajú jemnú pokožku ako batoľa. Je to skvelá príprava na letnú sezónu!

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt socks woman

  1. Olej z pšeničných klíčkov

Stane sa asistentom pri vytvorení krásnych a dlhých rias. Vezmite si prázdnu tubu z riasenky a vymyte ju spolu s kefkou. Do vnútra nakvapkajte olej z pšeničných klíčkov, ktorý si môžete bez problémov zakúpiť v lekárni.

Do jedného mesiaca budú vaše riasy silnejšie a dlhšie. Po nanesení maskary nebude na vašich očiach vidieť žiadnu únavu, práve naopak, oči sa vám zvýraznia a riasy naberú druhý dych.

 

  1. Morská soľ

Úžasný peeling celého tela získate z morskej soli a kyslej smotany. Natrite sa týmto peelingom po osprchovaní a následne opláchnite teplou vodou.

Pravidelným používaním si očistite pokožku od všetkých odumretých buniek a vaša koža ostane čistá, vyživená a jemná na dotyk. Tento peeling si môžete kľudne aplikovať aj každý deň! Dokáže sa popasovať aj takým problémom akým je celulitída. Peelingovú zmes uchovávajte v chladničke.

 

  1. Amarantový olej

Hoci je cena za tento olej vyššia ako by ste čakali, ručíme za to, že sa ho aj napriek tomu oplatí kúpiť. Aplikujte si ho na tvár, na miesta kde máte vrásky, pupienky, jazvy, či popáleniny.

Olej sa úplne absorbuje a regeneruje tak pokožku, pretože v sebe obsahuje látku skvalén, ktorá je prírodnou zložkou kože.

 

  1. Mentolový olej

Mentolový esenciálny olej ako elegantný osviežovač vlasov. Do 1 litra vody nakvapkajte 5 kvapiek oleja a po každom umývaní si vlasy opláchnite s touto kombináciou.

Jedná sa o veľmi dobrý prostriedok, ktorý bojuje s mastnými vlasmi a lupinami. Vašej farbe vlasov dodá neuveriteľnú sviežosť a lesk! Vzhľadom k účinkom samotnej mäty sa dokážete zbaviť aj bolesti hlavy.

 

Po týchto užitočných tipoch sa budete cítiť zdravšie a krajšie. Vo vlastnom záujme by ste to mali určite vyskúšať! Ak sa aj vy budete cítiť sviežo a zdravo, budete sa na svet pozerať inými očami!

Podeľte sa s týmito cennými radami s vašimi priateľmi, aby sa aj oni presvedčili, čo všetko sa dá dokázať za 30 dní!

 

Výsledok vyhľadávania obrázkov pre dopyt sea salt

zdroj: takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Staňte sa krásnou za 30 dní! Tieto kúzelné rady dokážu zázraky…”