Vďaka tomuto triku, zadarmo a bez platenia zvýšite rýchlosť vášho internetu viac ako 5-násobne. Toto si môžete urobiť doma aj vy

Určite sa vám už tiež niekedy stalo, že kvôli slabému signálu ste sa nemohli pripojiť k internetu. Alebo ste proste len niekedy chceli ísť na záhradu či trošku ďalej, ale váš signál bol už natoľko slabý, že to jednoducho nešlo. Pre takéto prípady tu pre vás máme na tieto problémy riešenia. Veľká väčšina z vás sa určite bude čudovať, keď povieme, že k tomu budete potrebovať obyčajnú plechovku od piva alebo nejakj limonády. Navyše je návod veľmi jednoduchý. Akurát by ste si snáď len mali dávať pozor na to, aby ste sa neporezali.

zdroj:ibigdan.livejournal.com

Najprv plechovku opláchnite

Odstráňte z plechovky  kovovú časť, ktorá je znázornená na obrázku.  Vedeli ste, že má slúžiť na slamku?


Rozrežte spodok plechovky na dve časti tak, ako to vidíte na obrázku

To isté urobte aj na druhej strane, kde je vrchnák. POZOR. Na tej strane,  kde je vrchnák nechajte približne 2 cm spojené. Na obrátku je to ten biely pásik. To čo je znázornené červeným odstrihnite a to biele nechajte spojené s hrdlom.


A už bude koniec. Zoberte nožnice a odstrihnite z nej tak ako to vidíte na obrázku.


Máme to 🙂

ako zlepšiť router  

Plechovku prestrčte cez anténu Wifi. Ak máte dve, tak použite dve plechovky. Môžete no nemusíte použiť lepidlo aj lepidlo.
ako zlepšiť router

Nakoniec tu máme ešte video, kde si to môžete celé pozrieť. Páčil sa vám nápad? Nezabudnite ho zdieľať aj so svojimi priateľmi

Chod hore