Lekári mu prikázala opustiť nemocničnú izbu svojho pána. Pozrite sa na reakciu psa

„Ak nejaká milovaná osoba prechádza dverami, napríklad aj päťkrát denne, mali by sme skákať šťastím šťastím.“ Film nazvaný „Denali“ je rozprávaní z hľadiska psa. Nádherne rozpráva o najkrajších pocitoch: lásky, vďačnosti, vernosti. Je to príbeh o živote psa, Denali, a jeho pána Bena Moona.

Bola to neskutočná láska na prvý pohľad, keď sa cesty Bena a Denali skrížili. Trávili spolu každú chvíľu, túlali sa po USA a prežívali rôzne dobrodružstvá.

Bohužiaľ v júni 2004 u Bena našli rakovinu. Denali bol s Benom v najťažších momentoch a neopúšťal nemocničnú izbu. Vďaka podpore verného psa sa Ben uzdravil.

Desať rokov neskôr, v roku 2014, našli rakovinu u Denali. Ben si sľúbil, že svojho milovaného psa neopustí. Spolu navštívili všetky miesta, kde predtým trávili šťastné chvíle. Mesiac neskôr, uprostred noci, začal Denali začal trápiť príšerný kašeľ. Ben a Denali strávili ďalší deň na pláži a nasledujúce ráno, keď sa Ben pozrel do očí Denali, pochopil, že prišla tá chvíľa.

Denali odišiel vo veku 14 rokov. Pozri sa na to pekné video, ktoré Ben Moon natočil na pamiatku svojho najlepšieho priateľa, Denali. Ak sa Ti bude páčiť, zdieľaj ho ďalej.

https://www.youtube.com/watch?v=jL4-JKs8OKI&feature=youtu.be&t=20

 

zdroj:littlethings.com

Chod hore