Omotajte páskou kladivo a vidličku. Stane sa z toho nenahraditeľný nástroj v kuchyni…

Aby vám každá minúta, ktorú strávite v kuchyni, priniesla potešenie, musíte variť s láskou a používať rôzne triky zjednodušujúce proces varenia. Prinášame vám selekciu zaujímavých tipov na jednoduchšie spolužitie vás a vašej kuchyne.

  1. V prípade, že pri sebe nemáte kuchynský tĺčik na mäso, a potrebujete ho nevyhnutne vyklepať, vyskúšajte túto šikovnú kombináciu. Olepte pásku k obyčajnému kladivu a vidličke tak, ako to vidíte na obrázku. S týmto nástrojom dokážete rýchlo naklepať aj žilnaté mäso.

5 гениальных лайфхаков для кухни

  1. Použite sprejovú násadku do citrusov a budete mať k dispozícii čerstvú citrónovú šťavu do svojho obľúbeného pokrmu alebo nápoja.

5 гениальных лайфхаков для кухни

  1. Chcete ochutnať zrelé banány, ale všetko, čo máte na stole je ich pravý opak? Tu je skvelý spôsob, ako urýchlite proces zrenia. Stačí, ak dáte banány do rúry predhriatej na minimálnu teplotu. Keď banány dostanú sýto-žltú farbu, je čas ich vybrať von.

лайфхаки для кухни

  1. Málokto vie, že strúhanku môžete zameniť za kukuričné chrumky. Rozdrobte ich na omrvinky a používajte pri svojom kulinárskom umení.

лайфхаки для кухни

  1. Varili ste nedávno zeleninu? V žiadnom prípade nevylievajte vodu, v ktorej sa varila! Určite sa jej potešia vaše izbové rastliny. Nechajte ju vychladnúť a potom vylejte do kvetináčov.

Aké triky používate vy pri varení? Podeľte sa s nami o tom v komentároch!

лайфхаки для кухни

Chod hore