Tento obrázok spôsobil veľký rozruch na webe. Asi hodinu po zverejnení ho odstránili…Pozrite sa prečo

Prakticky každá matka je pripravená bojovať za svoje dieťa.  Materinský inštinkt je v skutočnosti silný koktail hormónov, zodpovedný za upevnenie vzťahu k svojmu dieťaťu. Zaujímavé je, že matka sa neupne len na vlastné dieťa , ale aj na cudzie. Krátko po pôrode je matka schopná pomáhať aj druhým, aj v prípade, že ide o jej vlastného muža. Preto žiadny rozumný človek by nemal stáť v ceste novopečenej matke.

Matka šiestich detí z Missouri, Rebecca  Vanosik, dokazuje, že pre ženu neexistuje pojem „cudzie dieťa“.

Nedávno Rebecca zverejnila na svojej stránke na Facebooku historku o tom, ako ju jedna známa poprosila, aby  dojčila aj cudzie dievčatko. Matka dievčatka ochorela a odviezli ju do nemocnice, dievčatko museli kŕmiť z fľaše.

 

Pri dojímavom príbehu Rebecca Vanosik zverejnila fotku, na ktorej kŕmi okrem svojho dieťaťa aj vyše spomínané dievčatko.

Obrázok vyvolal pobúrenie na sieti. Následkom čoho bolo konto na Facebooku spomínanej ženy zablokované.

Manžel Rebeccy,  Anthony, napísal na svojej stránke, že Facebook zablokoval konto jeho ženy, hoci  konala „dobro“. To vyvolalo konflikt a potom, čo príbeh získal množstvo obdivovateľov v médiach a  na sociálnych sieťach, bolo konto Rebeccy opäť odblokované.

Rebecca tiež nebola ticho. Neskôr zverejnila kritizujúci článok pre všetkých zlomyseľných: „ V čom je problém? Matka dieťaťa šla na operáciu a dieťa bolo odstavené od dojčenia a odkázané na kŕmenie z fľaše. Urobila som to, čo, myslím si, že by urobila každá milujúca matka. Áno, nakŕmila som dieťa cudzích ľudí.“

Samozrejme, že tam boli aj takí, ktorí na fotografiách nevideli nič zlého a podporovali Rebeccu v jej dobrých úmyslov.

V poslednej dobe sa téma dojčenia na verejných miestach stáva kameňom úrazu na sociálnych sieťach. Dalo by sa povedať, že sa jedná o súkromnú záležitosť každej ženy a nie každý je expertom v materstve a prajú si podávať mravné ponaučenia. Čo si o tom myslíš ty?

Zdroj: Facebook

Chod hore