Policajti chceli zastaviť psa, ktorý sa rútil na 9-ročného chlapca. Keď potom odhalili celú pravdu, z očí im vyhŕkli slzy

Jedná sa o skutočný príbeh, ktorý na internete zverejnil jeden z užívateľov, ktorého dojala odvaha psa. Poukazuje na predsudky spojené s tzv. “Bojovými plemenami” a nespravodlivosťou nezmyselných zákonov. Tento príbeh je dôkazom toho, že nie vždy vyhrajú!

Buddy je pitbul, ktorého vyhlásili za hrdinu, aj keď všetko nasvedčovalo tomu, že chce napadnúť dieťa. Jeho majiteľ sa s ním prechádzal po brehu rieky Murray v austrálskom meste Moama, keď boli svedkami nezvyčajné scény … Pes sa vyrval z vodidla a rútil sa na matku s 2 deťmi.

Výsledok vyhľadávania obrázkovSOURCE: TWITTER
Buddy sa rútil na matku a jej synov (5 a 9 rokov), ktorá ich chcela utopiť! Žena utiekla a pes sa pokúšal deti vytiahnuť z vody. Bohužiaľ, mladšie dieťa neprežilo.

Majiteľ zavolal políciu a mladšiemu dieťaťu poskytol prvú pomoc. Keď policajti dorazili na miesto činu, mysleli si, že dieťa pohrýzol pes. Nepočúvali vysvetlenie majiteľa a psa vzali sebou.

Výsledok vyhľadávania obrázkovSOURCE: FACEBOOK

Jednalo sa o obrovské nedorozumenie. Muselo sa vyzbierať až 50 000 podpisov, získať potvrdenie od veterinára a napísať list, v ktorom vysvetlili, čo sa v skutočnosti stalo. Vďaka tomu ho polícia nedala psa utratiť.

Našťastie je pes, ktorý statočne zachránil 9-ročného chlapca, už znovu so svojou rodinou a polícia pátra po matke.

Výsledok vyhľadávania obrázkovSOURCE: FACEBOOK

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Policajti chceli zastaviť psa, ktorý sa rútil na 9-ročného chlapca. Keď potom odhalili celú pravdu, z očí im vyhŕkli slzy”