Na zemi našla spiaceho a opusteného psíka s plyšovou hračkou. Keď prišla k nemu bližšie, neuveríte

Vo svete existuje mnoho úžasných ľudí. Sú to dobrovoľníci, ktorí pracujú v neziskových organizácií a jedna z nich s názvom “Opustené psy” funguje vďaka nim! Svoj drahocenný čas a vlastné peniaze investujú do záchrany opustených psov.

V okolí Houstonu, je veľký problém s opustenými psíkmi, problém je hlavne v ľuďoch, lebo ich kvôli nedostatku času jednoducho opustia. Za jediný rok sa im podarilo zachrániť 864 psov. Títo dobrovoľníci hľadajú pre psíka ich budúci domov, ktorý im zabezpečí milujúcu rodinu. Pri takýchto akciách sa podarilo jednej dobrovoľníčke zachytiť niečo prekrásne a zároveň dojemné.


Táto jedna fotka, so psom je len maličký problém v porovnaní s ďalšími psíkmi v tejto oblasti.Tento psík sa chcel k niečomu pritúliť aby sa cítil bezpečnejšie.

Dobrovoľníci si chceli tohto psíka zobrať k sebe ale mali už preplnenú dodávku. Okamžite chceli všetky veci z nej odniesť a čo najskôr sa k psíkovi vrátiť.

Nanešťastie, keď sa vrátili naspäť psík bol preč. Neskôr sa dobrovoľníci dozvedeli, že psík patrí 89-ročnému Calvinovi, ktorý ticho potvrdil, že pes je jeho, ale niekedy sa psík rozhodne od neho odísť a žiť na ulici.

Dobrovoľníci sa ale predsa rozhodoli pomôcť Calvinovi a tak ho odbremenili od niektorých veterinárskych poplatkov.

Všetko dopadlo skvele a Calvin sa nakoniec psíka vzdal, aby mu zabezpečil domov, ktorý mu sám nedokáže zabezpečiť. Jeden pes je zachránený ale vo svete je plno psíkov, ktorý domov rovnako potrebujú, ako aj ľudia alebo zvieratká. Každý potrebuje lásku a domov, aby svoj život dokázal radostnejšie prežívať. Dokážete si predstaviť a pomáhať psíkom vo vašom okolí?

zdroj:littlethings.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Na zemi našla spiaceho a opusteného psíka s plyšovou hračkou. Keď prišla k nemu bližšie, neuveríte”