Pred oltárom jej povedal, nech sa otočí späť do sály. Keď zistila, čo sa deje, okamžite prepukla v plač.

Stať sa výborným pedagógom, ktorého študenti milujú, je v dnešnej dobe veľmi ťažká záležitosť. K tomuto cieľu vedie tŕnistá cesta plná nezdarov, ktorá krok za krokom utužuje charakter danej osoby. Mal by to byť niekto s množstvom pozornosti a lásky, ktorú venuje študentom i sebe …

Mnohí z tejto skupiny „špeciálnych“ učiteľov tvrdí, že u študentov si musí vybudovať veľmi dôverný vzťah, ktorý by sa dal prirovnať vzťahu medzi členmi rodiny. Jedine také naozajstné puto dokáže zázraky v životoch na oboch stranách. Je nám všetkým ale jasné, že niektoré veci by sme mali rozdeľovať. Nemôžeme predsa túto početnú školskú rodinu pozvať na našu svadbu. Alebo môžeme?

Presne túto situáciu zažila novopečená nevesta Liz, ktorá na základnej škole vyučuje tanec a zborový spev a  miluje svojich oddaných študentov, ktorí tvoria jej hudobný kolektív. S týmto presvedčením sa jej snúbenec Ollie rozhodol naplánovať špeciálne prekvapenie pre svoju nevestu. Pozrite sa na jej reakciu!

Aké sú vaše dojmy, keď sa pozeráte na toto video? Radi by sme to od vás počuli, tak nám ich napíšte do komentárov nižšie. A ak sa vám tento článok páčil, nezabudnite stlačiť tlačidlo „Páči sa mi to“ a ZDIEĽAJTE to so svojimi priateľmi a príbuznými na Facebooku!

 

https://www.youtube.com/watch?v=5TbavjI5nU8

Chod hore