6 spôsobov, ako uviazať kravatu, ktoré by mal vedieť každý muž. O tomto poviem svojmu partnerovi

 

Pred vami je uvedený zoznam rozličných spôsobov, ako uviazať kravatu. Určite nemáte ani poňatia o niektorých z nich. S týmito tajomstvami môžete vyzerať najlepšie v každom ročnom období. Teraz uzol na kravate je váš zázrak.

Každý uzol je posudzovaný podľa štyroch kritérií: estetika, symetria, obťažnosť a rozmer. Všetky spôsoby, bez pochýb, spĺňajú všetky kritériá.

Ako uviazať kravatu

  1. Eldredgský uzol

Jedná sa o originálny spôsob, ktorý sa podobá rybiemu chvostu. S takouto kravatou si podmaníte všetkých.

  1. Trinity uzol

Tento krásny uzol má trojstrannú symetriu. Pôvodne to vyzerá zložito a mätúco, ale je to veľmi jednoduché.

  1.  Grantchesterský uzol

Takýto uzol je dostatočne veľký, silný a ľahko asymetrický. Je obdobou klasického uzla. Takto by sa mala uväzovať kravata z hodvábu alebo iného ľahkého materiálu, tak ako ostatné, bude mať tendenciu vyzerať objemne.

  1. Uzol – pelerína

S týmto uzlom nezostanete bez povšimnutia nikdy. Technika nie je najľahšia, ale ak existuje túžba vyniknúť, tak je to ideálne pre vás.

  1. Uzol vernosti

Je to celkom ťažký uzol, ale keď sa na to lepšie pozriete, uvidíte, že na ňom nie je nič zložité. Nie je vhodný pre malých chlapcov, ale pre každého donchuana.

  1. Rybí chvost

Tento uzol je obľúbený u mužov zo všetkých kútov sveta. Je veľmi elegantný a špeciálny, a spôsob je jeden z najjednoduchších.

Teraz bude pre vás ľahké vyzerať elegantne a štýlovo, môžete ľahko vystúpiť z davu a všetci si vás zapamätajú ako modela a budú sa vás pýtať, ako ste ten uzol urobili.

Uložte si tento zoznam, aby ste ho nestratili a mohli tak prekvapiť ostatných dokonalým uzlom každý deň.

Ak sa chceš viac dočítať o móde, klikni si na tento odkaz. 

Chod hore