Ako sa dostať z pasce s názvom chudoba? Toto je dôvod, prečo som prestala šetriť na horšie časy.

Už od samého detstva sme mali prasiatko, do ktorého sme si postupne dávali peniaze a kúpili si za to nejakú maličkosť. S vekom nároky na život rastú a sporenie na veci po ktorých túžime trvá aj niekoľko rokov.

как копить деньги

Prečo si niektorí ľudia vedia našetriť rýchlo a iní zlyhajú? Zdieľame s vami osvedčené metódy, ktoré vás naučia ako správne šetriť a zväčšovať svoje úspory.

  1. Peniaze uchovávajte v kvalitnej peňaženke. Nebuďte lakomý pri jej kúpe a zamerajte sa na farbu a kvalitu. Hovorí sa, že peniaze obľubujú červenú farbu a prírodné materiály. Taktiež sa odporúča, aby ste svoju starú peňaženku vyhodili.
  2. Snažte sa zbaviť drobných mincí, špinavých, potrhaných a popísaných bankoviek. Nesú v sebe energiu ich predchádzajúceho majiteľa.

  1. Nevkladajte si do peňaženky staré šeky, zmenky, použité lístky a iné nepotrebné veci.
  2. Neuchovávajte pri sebe finančné prostriedky, ktoré boli získané náhodne alebo nečestne. Radšej ich dajte ako dar chudobným či na liečbu. Pozitívna energia dokáže mať pozitívny dopad aj na vašu finančnú situáciu.
  3. Viac financií môže priniesť aj malý talizman vo vašej úeňaženke. Napríklad bankovka alebo minca s rokom vášho narodenia. Neodporúča sa v nich uchovávať fotografie rodinných príslušníkov – narúša sa tok peňazí.

как копить деньги

  1. Nemíňajte všetku hotovosť. Ak chcete, aby ste mali vždy plnú peňaženku, mala by v nej byť aspoň jedna bankovka.
  2. Všetci sme si zvykli šetriť peniaze na horšie časy, no toto nastavenie len zhoršuje finančnú situáciu. Zákon príťažlivosti je jasný: ak sa neustále zameriavate na ťažké časy, určite prídu. Je lepšie, ak si šetríte na niečo užitočné, napríklad na dovolenku.

как копить деньги

Rituál finančného bohatstva

  1. Na rýchle nahromadenie financií a prilákanie bohatstva vám pomôže tento prastarý rituál. Je vhodný ako pre šetrných, tak aj pre ľudí, čo radi rozhadzujú. Hlavnou vecou je veriť a vykonať nasledujúce kroky.
  2. Vezmite si 27 bankoviek. Môže sa jednať o papierové peniaze, mince rôznych nominálnych hodnôt a sumou. Nájdite si doma tajné miestečko, kde budete peniaze uchovávať – matrac, kniha, nádoba alebo akýkoľvek iný nápad.

заначка

  1. Keď je všetko na mieste, vezmite si jednu mincu alebo bankovku a povedzte: „skrýša pre šťastie! Tu dávam peniaze a budem žiť šťastne až do smrti!“
  2. Následne svoju mincu ukryte. Na druhý deň postup zopakujte. Šetrite si peniaze po dobu 27 dní bez vynechania, inak to nebude fungovať. Magická skrýša prinesie peňažný tok do harmónie a vy si začnete šetriť peniaze s pozitívnym prístupom.

 

Chod hore