Spevák Bon Jovi je stále ženatý so svojou stredoškolskou láskou a sú spolu 28 rokov. Aké je ich tajomstvo tak dlhého manželstva

Po troch divokých desaťročiach slávy Jon Bon Jovi prezradil všetko o svojom živote na cestách a o tom, ako on s manželka Dorotheou udržiavajú svoju lásku vždy takú silnú.

Napriek desaťročiam v centre pozornosti sa mu podarilo chrániť svoje súkromie. ,,Neviem kto je ten chlap,“ odpovedal po tom, čo som sa opýtala na rockovú hviezdu v koženej bunde, za ktorú ho všetci pokladajú.

Kto je naozaj tá hviezda o ktorej ľudia vedia veľmi málo? Je to oddaný rodinne založený muž z mestečka New Jersey. Tovšetko vďaka stále prítomnej žene jeho života, vďaka láske zo strednej školy, milovanej manželke. Ich vzťah trvá už 27 rokov. Meno tejto jedinečnej osoby je Dorothea Hurley Bongiovi.

people.com

,,Je ako lepidlo,“ hovorí Bon Jovi (54) o svojej žene a matke svojich štyroch detí. ,,Ja som bláznivý vizionár so všetkými druhmi snov, ktoré lietajú a sú rozdelené. Ona je ako lepidlo, ktoré ma nasleduje a dáva moje sny dokopy.“

 

To neznamená, že manželstvo bolo vždy ľahké. Pár sa prvýkrát stretol na Sayrevillskej War Memorial High School vo svojom rodnom meste New Jersey. V roku 1989, na vrchole úspechu odišli do Las Vegas a tam sa zobrali.

mirror.co.uk

Bon Jovi v minulosti povedal, že nie je svätý a ako všetci vo svojich manželstvách, aj on má svoj podiel na niektorých hádkach. Ale v celej doterajšej spoločnej histórií Dorothee, ktorá je známa svojou silnou vôľou, hovorí: ,,Vždy sa snažíme o to, aby nám to klapalo.“ Pokiaľ ide o to, ako sa cíti kvôli hromade ženských fanúšikov: ,,Myslím, že je to skvelé, že milujú hudbu,“ povedala.

Jej manžel sa teraz pripravuje na ďalšie turné venované štrnástemu štúdiového albumu jeho kapely. Volá sa: Tento dom nie je na predaj. ,,Zvyčajne stojím na boku a sledujem jeho vystúpenie,“ hovorí Dorothea.

keywordsuggests.com

Ďalšia vec, ktorá spája pár, je spoločná láska, ktorá pomáha druhým. V roku 2006 spustili spolu s Jon Bon Jovim nadáciu, ktorá postavila 500 dostupných bytových jednotiek pre chudobných. Otvorili tiež dve reštaurácie Soul Kitchen, ktoré spájajú platiacich zákazníkov a tých, ktorí potrebujú teplé jedlo. ,,Sme šťastní,“ hovorí Dorothea, ktorá snívala o takomto jedinečnom koncepte duševnej kuchyne už dlho.

Čo sa týka ich filantropie, Bon Jovi žartuje: ,,Moja žena robí všetku prácu a ja jej dávam peniaze haha.“ Ale v skutočnosti sú neuveriteľne synchronizovaní.

,,Nejako to funguje,“ hovorí Dorothea o tom, ako úspešne vyvážili lásku, rodinu a slávu počas celých týchto rokov.

ultimateclassicrock.com

zdroj:people.com

Chod hore