Žena vytrhla z náručia nakupujúcej ženy jej dieťa. O niekoľko sekúnd sa stalo niečo neuveriteľné

Dôležitým faktom, ktorý na začiatok musíme spomenúť, je to, že len málo pocitov je natoľko silných ako materský inštinkt. Vďaka tomuto vzájomnému cítenie medzi matkou a dieťaťom, ženy dokážu lepšie pochopiť a vycítiť aj tie najmenšie zmeny nálad u svojich detí. Svoje o tom vie aj predavačka Rebecca.

Tá pracuje pri pokladni jednej maloobchodné predajne. Zároveň je aj matkou a babičkou v jednej osobe. Jedného večera do krámu prišla nakúpiť mladá slečna, ktorá nosila na rukách svoje dieťa. Rebecca si ihneď všimnla, že s mladou slečnou nie je niečo v poriadku. Pozorne ju sledovala pri platení pri pokladni.

V jednom okamihu jej však musela vytrhnúť jej dieťa z náručia. Zachránila tak dieťa i matku! Zákazníčky totiž náhle prestala reagovať na otázky. Rebecca okamžite vzala dieťa do náručia. Tušila, že sa mladá žena čo nevidieť zrúti k zemi. V tom okamihu žena omdlela a padala k zemi. Ukázalo sa, že dostala epileptický záchvat. Vďaka okamžitej reakcii predavačky sa ani jednému nič vážne nestalo!

Čo na to hovoríte, dievčatá? Ak sa vám video páčilo, nezabudnite ho zdieľať so svojimi priateľmi na Facebooku!

Chod hore