Tento 9-ročný chlapček sa vzorne učil a ťažko pracoval na rodinnej farme. Ako poďakovanie mu otec podaroval obálku, ktorá ho dohnala k slzám

Väčšina z nás si základnu školu pamätá ako obdobie, počas ktorého sme sa venovali hlavne štúdiu a malým domácim prácam. Väčšinou sa jednalo o upratovanie izby, alebo vysávanie. 9-ročný Kolt Kyler má toho ale po škole oveľa viac. Nezostáva mu čas na sledovanie televízie alebo hry. Keď sa vráti zo školy domov, rýchlo napíše domáce úlohy a potom pracuje na farme. Každý deň pomáha rodičom bez toho aby sa sťažoval.

Jeho najväčším koníčkom je baseball. Jeho obľúbeným tímom sú Chicago Cubs. Chlapec si nikdy nenechal ujsť jediný zápas. Jeho rodina mu chcela poďakovať a tak vymyslela ten najkrajší darček. Hanna Hilmesová, sestra chlapca sa rozhodla okamih prekvapenia natočiť a potom zdieľať na svojom Facebooku.

Na videu uvidíte Kolta s otcom:
„Dnes som ťa chcel otestovať. Chcel som vedieť, ako zareaguješ, pretože som vedel, ako veľmi si unavený. Ani raz si neodmietol a urobil si všetko, o čo som ťa žiadal. “ Text pokračuje pod videom.

https://www.youtube.com/watch?v=4MycHzQIMd4

Potom vytiahol obálku, v ktorej boli vstupenky na hokejový zápas! Reakcia chlapca bola neopísateľná! Sledujte:

Toto video dojalo tisíce ľudí. Jeden z hráčov Cubs, Anthony Rizzo, sledoval video tiež a uistil sa, že rodina bude mať tie najlepšie miesta! Ak si niekto zaslúži niečo také, je to práve Kolt!

Ak vás tento príbeh dojal, zdieľajte ho so svojimi priateľmi a rodinou.

Chod hore