Podvodníci majú na ľudí nový trik. Dávajte si pozor na túto situáciu. Vieme, čo máte robiť aby ste nenaleteli

Podvodníci sa nachádzajú takmer na každom kroku a dôverčivý, neskúsený človek im vie takmer mihnutím oka naletieť. Aby ste sa nestali obeťou takýchto ľudí, musíte byť opatrní! Dnes vám ponúkame príbeh, ktorý by mal byť výkričníkom pre všetkých dobrodruhov a dobrákov.

мошенники на улицах

Náš čitateľ zvykne stráviť mnoho času na cestách. Jedného dňa, keď sa vracal z práce domov, zastavil sa na čerpacej stanici. Prišlo k nemu dospievajúce dievča a vyzerala zle: rozcuchané vlasy, tvár v slzách a doškriabané ruky. Poprosila ho, či by ju neodviezol domov.

Spočiatku nebolo na celej situácii nič zvláštne či podozrivé. Dotyčný nevedel čo sa jej stalo a myslel si, že sa zaplietla do bežného konfliktu s vrstovníkmi. Keďže sa zdala byť sympatická a láskavá, bol rozhodnutý jej pomôcť. Keď si už začala sadať do auta, všimol si, že pri nich stojí auto s tónovanými oknami. Aj samotné dievča na neho niekoľkokrát upriamila svoju pozornosť a tvárila sa nervózne.

Muž sa však rozhodol, že by bolo lepšie, ak by dievčaťu zavolal taxík a sľúbil, že ho zaplatí. Keď to počula, okamžite utiekla a nastúpila do podozrivého automobilu.

мошенничества на улице

Bolo mu to hneď jasné, že dievča bolo len návnadou. Úlohou podvodníkov bolo vyprovokovať vodiča drahého auta aby tejto dievčine “pomohol” a neskôr ho mohli obviniť z toho, že ju mučil alebo ešte horšie – znásilnil. Ak by ich plán pokračoval ďalej, z auta by vyšiel chlap atletickej postavy a dohodli by sa na určitej sume peňazí, ktorú by im musel dať za “výkupné”.

Je až neuveriteľné, aké nové spôsoby podvodníci používajú na to, aby ľudí okradli o ich cennosti a peniaze. Nikto z nás by asi neočakával, že sú schopní porušiť absolútne všetky morálne zásady.

аферисты

 

Deti ako zločinci? Nie! Zatiaľ za seba nie sú zodpovedné, no dospelí áno a robia veľkú chybu, keď ich vťahujú do svojich nekalých praktík.

Buďte pozorní! Niekedy aj zvýšená ostražitosť môže pomôcť rozoznať niekoho, kto sa skutočne nachádza v nebezpečenstve pred niekým, kto sa vás bude snažiť využiť hraním na vaše city…

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Podvodníci majú na ľudí nový trik. Dávajte si pozor na túto situáciu. Vieme, čo máte robiť aby ste nenaleteli”