Ak poznáte človeka narodeného v znamení Barana, musíte si prečítať tento článok! S niekým takým je potrebné sa naučiť žiť …

Obdobie od 23. marca do 18. apríla patrí Baranom, ktorí sú komplikované osobnosti. Keď sa s nimi ale naučíte fungovať, život naberie farby! Táto charakteristika ich dokonale vystihuje!
Začneme závideniahodnú vlastnosťou – Barani sú nenapraviteľní optimisti! Dokážu nájsť niečo pozitívne v každej situácii a vďaka tomu majú veľa priateľov. Ďalšou skvelou vlastnosťou ľudí tohto znamenia je, že skvele dokážu udržať tajomstvo. Riadia sa jednoduchým pravidlom: Správaj sa k iným tak, ako chceš, aby sa správali k tebe.

Spomínaná vlastnosť je dôkazom ich citlivosti a vernosti. Nadväzujú silné putá a starajú sa o svojich blízkych. Tiež majú skvelú pamäť a staré krivdy vám síce prepáčia, ale nikdy nezabudnú a budú si od vás udržiavať odstup.

SOURCE: PIXABAY

„Nezávislosť“ je jeho druhé meno. Rodina a priatelia musia byť veľmi pozorní, aby dokázali vycítiť, že Baran potrebuje pomoc – sám o ňu totiž nikdy nepožiada. Tiež sa nebojí dlhých ciest a veľkých zmien. Toto znamenie je tiež mimoriadne úprimné. Baran sa nebojí povedať, čo si myslí, aj keď sa to niekomu nemusí páčiť. Každý, kto má vo svojom okolí Barana, si môže byť istý, že ho v žiadnom prípade nebude ohovárať za chrbtom. Baran hovorí veci vždy priamo do očí.

K peniazom majú Barani zvláštny prístup – šetria na sebe, nemajú však problém minúť veľa peňazí na darčeky pre ich rodinu a kamarátov! Väčšiu radosť im urobí, keď niekoho obdarujú, ako keď sú sami obdarovaní. Keď si od vás nejakú čiastku požičia, vráti vám ju v dohodnutom termíne a s milým darčekom navyše. Barany sú niekedy až chorobne sporiví.

SOURCE: PIXABAY

Ľudia tohto znamenia sú veľmi ambiciózni, čo sa niekedy negatívne odráža na ich zdraví. Bývajú temperamentný a výbušní – hnev sa ale rýchlo stratí a s odhodlaním kráčajú ďalej aj napriek neúspechu.

Ich tvrdá práca, ctižiadosť, presnosť a organizovanosť z nich robí ideálneho zamestnanca, aj keď im niekedy robí problém na slovo vypočuť svojich nadriadených … Ich tvrdohlavosť nie je mýtus!

Barani sú energickí a nevyspytateľní, čo sa skvele uplatní pri športe. Cvičenie im pomôže sa odreagovať a dodá im pozitívnu energiu. Tiež radi cestujú, všetko ale musí byť podľa ich predstáv a nikdy ich nepresvedčí o opaku. Tiež je ľahké odhadnúť ich emócie – sú ako otvorená kniha, stačí ich nejakú dobu pozorovať. Ich reakcie sa potom dajú ľahko predvídať! 🙂

SOURCE: PIXABAY

Chod hore