Toto sa stane, keď budete spať so ženatým mužom…6 vecí ktoré by ste mali mať na pamäti. Posledná je najd…

Niekedy si naše pocity dajú dovolenku, my úplne zabúdame na logické myslenie a zdravý rozum. Vďaka tomu prichádzame o svojich najbližších a prekračujeme vlastné hranice morálky.

To isté sa stalo aj Carmen McGuiness, ktorá sa zamilovala do ženatého muža a nedopadlo to tak, ako by si predstavovala. Rozhodla sa podeliť o svoj príbeh.

„Keď som bola mladá a naivná, mala som románik so ženatým mužom. Nie som na to hrdá. Celých 15 mesiacov od krásneho začiatku až po bolestivý koniec považujem za najväčší omyl v mojom živote.

Prešla som si tým a teraz viem, že bolestivé situácie majú tendenciu naučiť človeka lekcie, ktoré si pamätá najlepšie.

Pamätajte, že za každý váš krok budete zodpovední len vy sami. Žite tak, aby ste boli na seba hrdí. Dúfam, že moje skúsenosti vám pomôžu:

  1. Vášeň – žiaden magický pocit. Môžete ho odstrániť podľa vlastného uváženia

Keď som sa stretla so ženatým mužom, urobil všetko možné, aby vo mne vzplanula vášeň. Milujúce pohľady, skryté komplimenty a neustále náhodné stretnutia.

Keď som si uvedomila, že som zamilovaná, všade som si lepila papieriky, ktoré mi pripomínali jeho rodinný stav. Moje pocity však nezmizli a začala pracovať moja fantázia. V hlave som si premietala každý okamih, pohľad, slová a verila som, že aj on je zamilovaný do mňa.

  1. Je omnoho ťažšie zabudnúť na vzťahy, ktoré boli, ako na tie, ktoré nikdy nezačali

Nie je ľahké zbaviť sa spomienok. Ako budúca psychologička, som veľmi dobre vedela, že budem potrebovať čas. Prestala som sa snažiť zabíjať spomienky, jednoducho som si ich prestala všímať. Pomaly začali slabnúť, až sa úplne vytratili.

  1. Ľudia od prvého dňa ukazujú, kto v skutočnosti sú…

Je to zrejmé. Ak muž klame svojej žene, pravdepodobne klame aj vám. Klamstvo nie je jednorazový čin, ide o životný štýl. Aj keď si prisaháte lásku, neznamená to, že vás nikdy nebude klamať.

  1. Človeka, ktorý klame svoju druhú polovičku, nepotrebujete

Keď som si to uvedomila, prestala som žiarliť na jeho manželku. Prišla som na to, že nikdy sa nechcem ocitnúť na jej mieste.

  1. Najhoršie vzťahy často slúžia ako najefektívnejší katalyzátor na odhalenie našich skutočných potrieb

Keď som bola so ženatým mužom, presvedčila som sa o tom, že nepotrebujem byť v manželstve. Opak je však pravdou a viem, že potrebujem vážny vzťah, nie človeka na jednu noc ani na jeden mesiac.

  1. Priatelia sú veľmi dôležití.

 

Ženy, ktoré sa stretávajú so ženatými mužmi sa zvyčajne od všetkých izolujú. Možno sa chcú takýto spôsobom chrániť alebo nepočúvať to, čo si o záležitosti myslia ich priatelia. Tak či onak je to zlé.“

zdroj:ofigenno.com

Chod hore