Zoznámte sa s aplikáciou, s ktorou bude dodržanie dress code hračka

Zoznámte sa s aplikáciou, s ktorou bude dodržanie dress code hračka

Bez vhodných topánok neohúrite ani s tým najlepším oblečením. Aplikácia od eObuv.sk vám s tým jednoducho pomôže. Prostredníctvom nej si vyberiete topánky vhodné k akémukoľvek outfitu. Ak nechcete zažiť neželaným faux pas, mali by ste si nechať poradiť a zažiariť v dokonalých šatách s ešte dokonalejšími topánkami. 

 

Ak si na turistiku, do fitka, ale počas bežných dní obujete nie príliš príťažlivé topánky, nikto to riešiť nebude, pretože tieto udalosti nepodliehajú prísnemu dress codu. Môžete si zvoliť obuv, ktorá je pohodlná a vyhovuje vašim požiadavkám bez toho, aby sa na vás niekto pozeral krivým okom. Jediným prípadom, kedy sa na vás okoloidúci budú pozerať je ten, ak si do hôr obujete šľapky či jednoduché sandálky. Dresscode checker od eObuv.sk Vám dokáže pomôcť práve v situáciách, v ktorých si nie ste istí, či dodržíte stanovenú etiketu správne.

Zdroj: eobuv.sk

 

Svadba, stužková, ples alebo iná spoločenská akcia?

Svadba je vzácnou udalosťou, ktorá je jednou z najdôležitejších momentov v živote väčšiny ľudí. Nič netreba nechať na náhodu a práve preto je výber vhodných topánok druhým najvýznamnejším výberom každej nevesty. Žiadna si predsa nenechá pokaziť svadbu nepohodlnými a nevhodnými topánkami. Nie len nevesty, ale aj svadobní hostia si musia zvoliť vhodné topánky, v ktorých sa im bude dobre tancovať.

 

Okrem vyfiltovania topánok vhodných na svadbu, vám aplikácia ponúka možnosť voľby ročného obdobia, v závislosti od chladnejších či teplejších mesiacov a od priestoru, v ktorom sa svadba koná. Okrem tradičných filtrov tam nájdete aj voľbu osobných preferencií v podobe klasických alebo tých netradičnejších kúskov, s čím súvisí aj voľba výšky opätka. Dnešné nevesty milujú experimentovanie a práve táto aplikácia ich prevedie súčasnými módnymi trendmi pre milovníčky nízkych topánok – bielymi teniskami pre nevesty. 

Sivý odstavec:

 

Ak hľadáte topánky, ktoré vás budú sprevádzať v najdôležitejších chvíľach života, nájdete ich len v aplikácií od eObuv.sk. Ak sú pre vás topánky na vysokom podpätku príliš nepohodlné, môžete si vybrať balerínky, oxfordky, či dokonca svadobné tenisky. Trend vysokých podpätkov pomaly upadá a nahrádza ho nosenie nízkych svadobných topánok. Ak ste v časopise našli topánky, ktoré dokonalo vystihujú vašu osobnosť, neváhajte a pozrite sa na nás e.shop, na ktorom ich určite nájdete. Jedine v nich sa počas svadobnej oslavy budete cítiť ako princezná.

Zdroj: eobuv.sk

 

Medzi významné spoločenské udalosti patrí aj návšteva divadla. Niekedy je menej viac a nie je potrebná drahá róba na to, aby ste zaujali. Divadelné predstavenia sa od nepamäti držali prísneho dress codu. Pri výbere topánok je potrebné zvážiť, kde sa divadlo odohráva a akého druhu je. Aplikácia od eObuv.sk vám pomôže vybrať vhodné topánky pre jednotlivé druhy divadla – pre návštevu národného divadla, významnej premiéry, baletu, opery a dokonca aj pre návštevu komorného a mestského divadla. Je vhodné zohľadniť aj štýl a osobnosť jednotlivej osoby. Športovo založení páni sa môžu prestať obávať nepohodlných lakovaných topánok, pretože tým už dávno odzvonilo. V aplikácií nájdu aj také, ktoré vystihujú ich štýl, no sú povolené aj na spoločenských akciách tohto druhu.

Ples je bezpochyby udalosťou, ktorá sa spája s dlhými šatami, slávnostnými účesmi a dokonalo upravenými mužmi. Ak však stále pochybujete o vhodnosti topánok, základným  pilierom, od ktorého je potrebné sa odpichnúť, je druh plesu. Ak je ples honosnejší, mali by ste dbať na výber stonásobne elegantnejších topánok. Trápiť sa však nemusíte, aplikácia vám v tom pomôže. Pomôže vám rovnako aj vtedy, ak sa chystáte na formálnejší ples. 

Zdroj: eobuv.sk

Pre každú dospievajúcu mladú dámu je prvou dôležitou spoločenskou udalosťou stužková. Výber topánok pre ostužkovanú tínedžerku, ale aj pre jej rodičov je voľbou, nad ktorou si často krát lámu hlavu dlhé týždne. Aplikácia rovnako dobre poradí aj v tom prípade, ako aj v prípade rodinných oslav. Všetko čo stačí urobiť, je zodpovedať na všetky potrebné otázky vo vybranej kategórií. Po ich zodpovedaní sa vám zobrazia najvhodnejšie druhy a ich  stručný popis, ktorý vám pomôže v ďalšom rozhodovaní

 

Chod hore