Čo sa týka večere, každý z nás si rád dá niečo iné. Niektorí preferujú studené pokrmy a niekto iný zase nezaspí bez poriadnej teplej večere v žalúdku. Pokiaľ patríte k druhej skupine, iste oceníte dnešný recept.
Ide v podstate o variáciu na hrianky obalené vo vajíčku, ktoré iste všetci poznáme z detstva. Suroviny nájdeme v každej domácnosti a príprava už nemôže byť viac jednoduchá a rýchla. Zato si ale veľmi pochutnáte.
potrebujeme:
Krajec chleba, nakrájaný na plátky
Balenie kyslej smotany
vajcia
cesnak
Príprava:
Zmiešame vajcia a kyslú smotanu, pridáme cesnak.
Chleby rozložíme na plech vyložený papierom na pečenie a každý plátok pokryjeme dostatkom zmesi.
Môžeme posypať zeleninou, alebo strúhaným syrom.
Pečieme v rúre na 180 – 200 stupňov po dobu 15 minút.