Keď zbadal auto s deťmi, ktoré zmizlo vo vlnách, neváhal a okamžite im bežal na pomoc!

Tim Tesseneer išiel s rodinou na pláž. Chceli stráviť milý deň, ale plány im zmenila šokujúca udalosť, ktorá by sa bez ich pomoci skončila tragicky!

Na pláži v Daytona Beach na Floride nebolo v ten deň veľa ľudí. Pozornosť rodiny upútalo auto, ktoré začalo vchádzať do vody! Tim počul deti, ktoré volali o pomoc. Kričali, že ich chce mama zabiť. Muž neváhal ani sekundu – utekal deťom na pomoc a jeho žena zavolala políciu.

Po chvíli Timovi pomohol náhodný okoloidúci. Tim  chcel s tehotnú matku 3 detí prehovoriť. Sedela za volantom a jej pohľad bol prázdny.

Mužom sa podarilo z auta vytiahnuť 10ročného chlapčeka a druhé dieťa. Tretie bábätko ale bolo v autosedačke. Našťastie ďalšia pomoc prišla rýchlo.

Ukázalo sa, že niekoľko hodín pred touto dramatickú udalostí na políciu zavolala sestra psychicky chorej matky 3 detí. Žena sa bála, že po prepustení z nemocnice žena ublíži sebe alebo svojim 3 deťom. Polícia ženu v aute zadržala už skôr, ale správala sa normálne, a tak ju podľa práva museli nechať odísť. Išla priamo na pláž …

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Keď zbadal auto s deťmi, ktoré zmizlo vo vlnách, neváhal a okamžite im bežal na pomoc!”