Prečo ľudia zomierajú počas sexu? Lekári hovoria o našich intímnych tajomstvách

Surfovaním po internetových stránkach nájdete určite niekoľko článkov pikantného charakteru. Známa celebrita má mladého milenca či milenku, istý známy politik sa dostal do nezávidenia hodnej situácie, alebo sa niekto neovládne a dopraje si sexuálny zážitok priamo v oceáne…

опасный секс

Iní mladí ľudia „to“ robia na balkóne a slovo nerozvážnosť im nič nehovorí. Niekedy je teda neuveriteľné predstaviť si, že bežný sex môže skončiť aj tým najhorším – smrťou.

опасный секс

Podľa štatistík Svetovej zdravotníckej organizácie ročne počas pohlavného styku zomrie približne 50-tisíc ľudí. Príčinou smrti je nadhodnotenie vlastných síl alebo neskúsenosť pri praktizovaní nezvyčajných polôh. Prezradíme vám 3 najbežnejšie prípady, kedy sa sex skončil smrťou a veríme, že odteraz si budete dávať väčší pozor na to, kde a ako ho praktizujete.

опасный секс

Taktiež sú známe úmrtia, ku ktorých došlo v dôsledku partnera, ktorý doslova vyčerpal dievča alebo urobil nie veľmi šťastné pohyby počas milovania.

опасный секс

Na druhom mieste v počte úmrtí sa umiestnil análny sex. Nie každý organizmus dokáže zniesť análne intímnosti, preto prípady roztrhnutého konečníka a následné vykrvácanie nie sú ničím nezvyčajným.

опасный секс

Tretie miesto predstavuje sex na extrémnych miestach. Ľudia si niekedy neuvedomujú, že ich hlúpe a nepremyslené nápady môžu skončiť naozajstnou tragédiou. Nebezpečné strechy, útesy, balkóny či dokonca aj auto, to všetko má často fatálne následky. Jeden prípad sa stal mladému páru, ktorý podľahol vplyvu vášne a spolu s autom spadli do jazera.  Silné otrasy a fakt, že auto bolo zaradené do neutrálu spôsobili to, že sa prevalili do vody a nevedeli sa z neho dostať von.

опасный секс

Áno, aj takýmto smiešnym spôsobom môžeme prísť o to najcennejšie a tým je náš život. Užívajte si život, no vždy myslite na bezpečnosť!

zdroj:takprosto.cc

Chod hore