PRÍĎTE SI ZACVIČIŤ, A TÝM PRISPEJETE NA DOBRÚ VEC

 

Už nejaký ten rok občianske združenie Košické zlaté srdce organizuje rôzne zbierky a akcie zamerané na pomoc deťom Detskej onkológie v Košiciach. Aj teraz sa rozhodlo pomôcť, spojilo sily s 3ple Centrom v Optime v Košiciach pod vedením pani Kristíny Vencelovej a v piatok, 13.10. 2017 spoločne vytvorili akciu, ktorou prispejú na dobrú vec.  

 

Pohyb je neoddeliteľnou súčasťou života väčšiny ľudí. A o to väčšia je radosť z pohybu, pokiaľ tým človek pomáha aj dobrej veci. „Rozmýšľali sme, ako by sa dala urobiť akcia, aby ľudia urobili niečo pre seba a svoje zdravie, keďže akcia je spojená so Svetovým dňom srdca a prevenciou pred kardiovaskulárnymi ochoreniami, no zároveň by svojím konaním urobili niečo aj pre zdravie druhých. Preto sme radi, že pani Vencelová šla s nami do tejto akcie a rozhodla sa, že všetky vyzbierané finančné prostriedky za vstup v daný deň, to je v piatok, 13.10.2017 poputujú pre Spoločnosť detskej onkológie v Košiciach,“ hovorí Viera Pencáková, koordinátorka tohto projektu. Zároveň v daný deň bude možnosť si vo fitnescentre dať odmerať krvný tlak a hladinu cukru v krvi, takže návštevníci sa môžu niečo dozvedieť aj o svojom zdraví.     

Ak radi cvičíte a chceli by ste sa takýmto spôsobom zapojiť aj vy, tak si príďte v piatok, 13.10.2017 zacvičiť do 3ple Centra v Optime, a zároveň tým pomôžete tým, ktorí to potrebujú.

 

 

Košické zlaté srdce  

Občianske združenie, ktoré organizuje najrozličnejšie spoločenské akcie, do ktorých sa môže zapojiť ktokoľvek s chuťou pomôcť a prispieť tak na dobrú vec. Organizácia, v prospech ktorej primárne venujeme výťažok zo svojej práce, je Spoločnosť detskej onkológie Košice. 

 

Kontakt:

Viera Pencáková, koordinátorka projektu

tel.: +421 902 223 573

e-mail: pencakovaviera@gmail.com, kosickezlatesrdce@gmail.com

web: www.kosickezlatesrdce.sk

Chod hore