Čo na seba, aby vás zima tešila a hriala?

Koniec jesene je pochmúrny, pretože deň sa skracuje, počasie je stále viac sychravé a pred nami je ešte veľa podobne chladných, tmavých a bezútešných mesiacov. Ako z toho von? Mrknite sa na módne trendy, ktoré vás zahrejú na tele i na duši.

Pletacie ihlice v akcii

Pletené svetre, pončá a dlhé kardigány sú pohodlné, zahrejú a navyše im hviezdnu sezónu predpovedali aj svetoví módni návrhári. Takže ak vám niečo pleteného leží v skrini alebo na vás pomrkáva z výkladnej skrine, s chuťou do toho. A hlavne farebne, krásne bude vyzerať červená, fuksiová, tyrkysová a akákoľvek ďalšia živá, žiarivá farba. Ak máte babičku, alebo iného príbuzného, ktorý rád pletie, určite využite jeho služieb. Čím viac DIY, tým viac trendy.

Veselú náladu prebudí červená

Červená farba dominuje uliciam už od jesene. Niet divu, je výrazná, veselá a dovedie pozdvihnúť náladu. Ak premýšľate nad niečím, čo radikálne rozžiari váš šatník, červený kabátik je trefou do čierneho. Pokojne trendy kockovaný, asymetrický a opatrený najrôznejšími zipsami a ďalšími ozdobami.

Ako z Matrixu

Tento trend rozhodne nenadchne každého, ale stojí za to ho vyskúšať, ak máte guráž a drsnú povahu, užite si ten moment premeny v Trinity, ktorá je jednou z hlavných postáv sci-fi klasiky Matrixu. Stačí vám k tomu kožená alebo koženková bunda, čierne lesklé čižmy a rozhodne tiež slnečné okuliare – tie sa vám však oplatí, najmä ak je sneh a vylezie silnejšie popoludňajšie slniečko.

Bodky pre radosť

Bodky má každý rád. Sú hravé, veselé, pripomínajú rozpustilé detstvo, a pritom nie sú infantilné, takže si ich môže dovoliť aj zrelá žena. Zimnú sezónu rozžiarite pomocou bodkových šiat, ale napríklad aj šálom. Alebo treba len zaujímavou nočnou košieľkou, cítiť sa musíte dobre aj v spánku.

Ramenné vypchávky

Spomínate si ešte na 80. roky? Módni návrhári si na ne spomenuli a inšpirovali sa, takže ak si kupujete vypasovaný kabát, nezabudnite skontrolovať, či má ramenné vypchávky. Nepristanú síce každému, ale ak sedí, opticky zoštíhľujú pás, pretiahnu postavu a zvýšia vám sebavedomie. A vysoké sebavedomie je zdravé!

Chod hore