Neverila som na povery, ale vlasy som si ostrihala počas lunárnych dní a toto sa STALO

Pri výbere účesu sa vo väčšine prípadov zameriavame na vlastný vkus a preferencie. Je pre nás dôležité, aby sme sa o vlasy vedeli postarať a mali s nimi čo najmenej problémov.

V snahe o najmodernejšie účesy však často zabúdame na magickú silu vlasov. Sú totiž dôležitou energetickou rovnováhou človeka.

стрижка волос по календарю

Podľa biblickej legendy stratili ľudia po páde anjelskú svätožiaru. Tá sa premenila na vlasy – spájajúce vlákna medzi človekom a oblohou. Moderná veda dokázala skutočnosť, že štruktúra ľudského vlasu je identická s vlnovými signálmi antén! Vlnovodná anténa je navrhnutá tak, aby prijímala a prenášala informácie na vzdialenosti. Stále máte pochybnosti? Pozrite sa na jednoduché pravidlá, ktoré pomôžu udržať harmóniu vášho okolia a tela.

  1. Lunárne dni

Ešte pred objednaním sa ku kaderníčke si pozrite v lunárnom kalendári, kedy je najlepšie dať si urobiť nový účes. Na spevnenie korienkov je najlepšie obdobie ubúdajúceho Mesiaca. Ak chcete zrýchliť rast vlasov, ostrihajte ich v prvej a druhej štvrtine lunárneho rastu.

календарь роста волос

  1. Nestrihajte sa sama!

Vlasy – ochrancovia života, šťastia, pohody. Keď ich ostriháte vy sami,  prilákate si k sebe smolu a choroby. Pozor, slobodné dievčatá! Vlastnoručné strihanie vlastných vlasov môže znamenať, že do konca života budete sama!

стрижка волос по календарю

  1. Dni v týždni

Každý deň je pri výbere strihania dôležitý!

Pondelok – najpriaznivejší deň. Má silu eliminovať problémy v živote a v žiadnom prípade sa nemusíte obávať, že by vám strihanie u kaderníčky nevyšlo.

Utorok – ak už nemáte fyzickú silu, nie ste schopní riešiť dôležité záležitosti. Neváhajte sa teda objednať na utorok, zbavíte sa nudy a monotónnosti!

Strihanie vlasov v Stredu je prospešné, ak chcete vo svojom živote zažiť viac cestovania a spoznávať nových ľudí. Pomôže vám tiež stretnúť sa so starými priateľmi.

Štvrtok prináša šťastie, prosperitu a zlepšenie situácie v spoločnosti.

Piatok je už dlho považovaný za deň ženskej krásy. Nielenže sa zmenia vaše vlasy, ale aj celkový vzhľad!

Strihanie v Sobotu pomôže posilniť a zlepšiť stav vlasov. Rodové prekliatia a hriechy sa v tento deň rušia.

Nedeľa je perfektný deň pre chronických smoliarov. Ak vaše podnikanie ide dobrým smerom, určite si vlasy nestrihajte. Môžete tak “zabiť” váš osud a vniesť do života problémy.

календарь стрижек

стрижка по дням недели

  1. Nezverte svoj účes do rúk neznámej osoby

Akýkoľvek zásah do života cudzími ľuďmi zmení vaše biopole. V kaderníctve si vyberte veselých a dôveryhodných kaderníkov. Je lepšie, ak bude rovnakého pohlavia ako ste aj vy. Predídete tak možným problémom v osobnom živote.

стильная стрижка

Podvedome sa chcete zbaviť problémov a negatívnej energie? Vyberte si štýlový účes a vychutnajte si život! Povedzte aj svojim priateľom, kedy je dobré ostrihať a nafarbiť si vlasy. Nikdy nie je neskoro zmeniť dátum návštevy vášho kaderníka!

Pozri aj: TOTO PRED ZRKADLOM NEMÔŽETE ABSOLÚTNE ROBIŤ. ZLÁ ENERGIA MÔŽE UBLÍŽIŤ VŠETKÝM. POZRITE SA, ČO TO ZNAMENÁ

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Neverila som na povery, ale vlasy som si ostrihala počas lunárnych dní a toto sa STALO”