V Mexiku zaplatia 10 000$ mesačne tomu, kto súhlasí žiť na pobreží Karibského mora. Má to však jeden háčik…

Nedávno sa na portále cancun.com objavilo zaujímavé oznámenie o voľnej pracovnej pozícii CEO-riaditeľa pre mexické letovisko Cancún. Hneď na to mohli zvedaví čitatelia aj skratku pre túto pozíciu rozlúštiť.

Vysvitlo, že CEO je Cancún Experience Officer. Toho, komu sa podarí túto pozíciu dostať, budú volať nie inak ako “riaditeľ dobrodružstiev v Cancúne”.

Spoločnosť už na túto pozíciu vyhlásila konkurz. Šťastlivec, ktorému sa podarí získať túto pozíciu, bude môcť polroka skúmať Cancún – najväčšie a najznámejšie letovisko Mexika.

Mesto Cancún na nachádza na polostrove Yucatán a je omývané tyrkysovými vodami Karibského mora. Lepšie však než slová, o kráse tohto miesta vypovedajú obrovské množstvá fotografií.

Za “ťažkú” prácu sa spoločnosť zaväzuje budúcemu pracovníkovi platiť celkom okrúhlu sumu – 10 tisíc dolárov mesačne. To znamená, že za polrok si výskumník v Cancúne zarobí 60 tisíc dolárov.

Vráťme sa ale k oficiálnym povinnostiam. Ten komu sa podarí konkurz vyhrať, bude musieť preskúmať všetky zaujímavé miesta, aby ich mohli pridať k turistickým trasám a pravidelne o najvýznamnejších objavoch rozprávať na sociálnych sieťach ako aj na blogu portálu cancun.com.

Predpokladá sa, že výskumník bude musieť vyjsť na staré pyramídy, navštíviť najlepšie pláže, “prežiť” výlet na autobuse Submarine Bob s podvodnou exkurziou, plávať s delfínmi, vyskúšať si svoje nervy (a možno aj šťastie) v klietke so žralokmi a tiež zažiť množstvo iných magických chvíľ.

Popri tom by mal “riaditeľ zážitkov” urobiť kvalitné videá a fotografie, aby mohol potenciálnym turistom ukázať všetky zákutia Cancúnu.

Spoločnosť potvrdila, že “riaditeľ dobrodružstiev” môže bezplatne využívať najlepšie hotely a navštevovať úplne najznámejšie a najluxusnejšie miesta.

Žiadosti na konkurz môžete odosielať do polovice decembra. Okrem základných informácií musíte do prihlášky uviesť aj vaše účty na sociálnych sieťach a video-prezentáciu, v ktorej by ste mali stručne informovať o svojich záľubách a úspechoch.

Páčila by sa vám taká práca? Asi zbytočná otázka. So svojimi názormi na túto tému sa s nami nezabudnite podeliť v komentároch.

zdroj: ofigenno.com

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “V Mexiku zaplatia 10 000$ mesačne tomu, kto súhlasí žiť na pobreží Karibského mora. Má to však jeden háčik…”