Na prvý pohľad sa zdá byť typickou modelkou. Aké tajomstvo ukrýva? Pre nás je potomto zistení aj tak krásna

Strih, farba vlasov, šampóny, kondicionéry, styling – to sú každodenné starosti miliónov žien po celom svete. Ale čo tie, ktorí nemajú vlasy? Alopéciou trpí množstvo ľudí.

Teresa Hansson zo Švédska sa mohla chváliť krásnymi vlasmi do svojich 14 rokov. Raz si pri česaní vlasov všimla vo vlasoch malú plešatú škvrnu. Zľakla sa, že má rakovinu.

Mladá dievčina spočiatku nosila parochne, ale čoskoro pochopila, že to nie riešenie. O svojom probléme Teresa povedala len svojim rodičom, neskôr svojim najlepším priateľom. Doposiaľ najodvážnejším činom bola pre ňu prechádzka v neznámom meste, a to bez parochne.

Na Facebooku sa zoznámila s dievčaťom, ktoré tiež trpelo stratou vlasov. Stretli sa v meste, kde ich nik nepoznal. Prechádzali sa a sledovali reakcie okoloidúcich. Tie ich vôbec nezmiatli, a tak sa Theresa rozhodla, že parochňa pôjde do koša.

Ukázalo sa, že nedostatok vlasov modelingovú kariéru neovplyvňuje. Profil Theresy Hansson si na  Instagrame všimli známe módne časopisy vo Švédsku a ponúkli jej prácu. Mladá žena teraz inšpiruje ľudí s podobnými problémami a upozorňuje na skutočnú krásu.

„Ak by sa dalo vrátiť čas, povedala by som si:“ Neschovávaj sa! „, vraví modelka. „Padol mi obrovský kameň zo srdca, keď som prestala skrývať svoju plešatosť. Začala som byť sama sebou. „

Však vyzerá skvele? Ale najviac sa nám páči, že sa zmierila so svojou chorobou a neskrýva sa pred ostatnými. Nech je nám jej odvaha a sila mysle inšpiráciou.

Čo vy na to? Vyjadrite svoj názor v komentároch!

Zdroj: videoboom.cc

Chod hore