6 znamení, ktorým sa bude vo februári mimoriadne dariť. Patríte medzi ne aj vy?

Určite ste počuli o dlho očakávanom úplnom zatmení Mesiaca, ktoré nastane 31.1.2018 a bude mať na ľudí obrovský vplyv. Takmer všetci budeme ťažiť z pozitivity, ktorú so sebou prinesie. Niektoré znamenia budú však ovplyvnené viac než iné.

Tu je zoznam 6 znamení, ktoré tento jav ovplyvní mimoriadne pozitívne:

Býk:

Zatmenie prinesie ľuďom narodeným v tomto znamení pozitívne životné zmeny. Nebráňte sa im aj napriek možnej frustrácii. Dovoľte im nech sa stanú, a všetko pôjde omnoho lepšie.

Rak:

Konečne sa dostanete do dlhoročného vzťahu plného romantiky. Po tomto ste tak dlho túžili a konečne sa vám to splní.

Lev:

Je čas začať sa venovať sebe.  Doteraz ste sa ignorovali. Zatmenie Mesiaca vám ukáže cestu k sebadôvere a k pozitívnym zmenám.

Strelec:

Nadišiel čas oddýchnuť si. Usadíte sa a bude to pre vás veľmi obohacujúce. Aj vaša duša bude spokojnejšia. A keď pocítite potrebu, že je čas sa posunúť opäť ďalej, urobte tak.

Kozorožec:

Snažte sa byť pokojný a uvoľnite sa, nakoľko zatmenie vo vás vyvolá príval emócií. Nezúfajte a verte, že po každej búrke vyjde slnko.

Vodnár:

Vesmír si pre vás pripravil niečo veľmi intenzívne.  Čokoľvek to bude, pôjde o niečo, na čo ste čakali strašne dlho. Príjmite to a vyťažte z toho maximum.

Zdroj: themindsjournal.com

Chod hore