NEOBYČAJNÝ HOROSKOP: Zistite, ako sa trápia jednotlivé znamenia… Raky robia jednu špecifickú vec a Škorpión

Charakteristiky znamení zverokruhu majú niečo do seba. Práve tu môžeme vidieť, ako odlišne  každá z týchto skupín reaguje v určitých situáciách, má odlišný temperament a správanie. Ale ak sa v šťastných okamihoch všetci prejavia rovnako, trápi sa každý po svojom.

Práve preto sme sa v redakcii rozhodli pripraviť pre vás nezvyčajný horoskop, ktorý vám pomôže zistiť ako sa kto prejavuje v keď neprežíva práve najlepšie obdobie, v závislosti od znamenia zverokruhu. Pozrite sa, či to sedí na vás a vašich priateľov!

Baran

Ľudia tohto znamenia zverokruhu, hrdí a nepochybne obdarovaní vodcovskými schopnosťami, sa trápia potichu. A nie preto, že by boli uzavretí alebo sa obávali verejného odsúdenia, jednoducho sa neboja ničoho.

Faktom je, že Baran si je úprimne istý, že: a) aj tak mu nemôžete pomôcť, preto nemá zmysel sa sťažovať; b) aj tak nepochopíte, čo prežíva. Pretože nie ste Baran.

Býk

Býk je nekonečný trpiteľ. A nečakajte, že bude trpieť ticho, s hlavou ponorenou vo vankúši. Ak toto znamenie zverokruhu trpí, všetci okolo neho o tom budú vedieť, a prejavuje sa to nasledovne: charakteristická jedovatá huba, ktorá narastá súčasne do všetkých strán navôkol.

A so smutnou otázkou: “Prečo práve ja?” – Býk začne zametať rozbité taniere.

Blíženci

Sú to zhovorčiví trpiaci. Na ktorúkoľvek z vašich nevhodných otázok: “Čo sa deje?” Buďte pripravení, že sa dozviete oveľa viac, než čakáte.

Blíženec začne svoj príbeh úplne od začiatku, z minulého storočia, kedy ešte vládli teplé dlhé večery,  a kríky v tme ani len netušili, že tuhá zima je už za rohom, smejúc sa nad bezstarostnosťou prírody. A až na záver sa prizná, že aj on, naivný hlúpy Blíženec sa ešte pred pár rokmi smial na vtipoch najväčšej lásky svojho života …

Rada pre vás: Blížencom nemusíte klásť otázku: “Čo sa stalo?”. Povedia vám to aj bez toho, ibaže v tomto prípade existuje šanca, že začnú rozprávať svoj srdcervúci príbeh zo súčasného tisícročia.

Rak

Och, tí Raci. Trpia duchovne! A nemyslite si že sú na dne. Pre toto znamenie zverokruhu je charakteristické, že ak už trpia, trpia krásne – vzlykajú pri počúvaní čarovnej hudby a čítaní kníh o sebarealizácii.

A zvlášť pokročilí Raci píšu knihy o sebarealizácii! A mladí Raci začínajú s poéziou. Približne takto: “Krv, smrť, bolesť. Noc, tieň, tma. Si preč, ale tvoje srdce je so mnou. Fňuk alebo kvak, no, nejako tak. “

Lev

Trpiaci spoločníci. Byť smutný a trpieť osamote, to určite nie je nič pre Leva – smútiť musia všetci! Preto budú do smútku Levov zatiahnutí všetci tí, ktorí sa nestihnú na istý čas vzdialiť niekam na opačnú stranu zemegule.

Panna

Žena Panna je konštruktívne trpiaca! V trápení vie nájsť aj výhody: nalepí tapetu na stenu a zároveň dopíše diplomovku. A práve to jej ostatní závidia.

“Wow, aká silná a ako dobre to zvláda,  to je sebaovládanie!” – hovoria ľudia okolo. No a samotná Panna vôbec nenamieta a v hlbinách svojej duše je dokonca mimoriadne vďačná za každé utrpenie. Vníma ho ako na chvíľu spadnutú  čarovnú paličku.

Váhy

Toto znamenie sa nevolá bezdôvodné Váhami, pretože len tomuto znameniu sa darí potešiť sa niečím príjemným keď sa trápi. Čo presne je protiváhou, závisí od stavu, výšky konta a pohlavia Váh: niekto sa poteší novým hrnčekom na čaj, iný zase novým športovým autom.

Zdá sa, že je to najprispôsobivejšie znamenie zverokruhu. To je len na prvý pohľad, ale v skutočnosti sa aj Váhy vnútorne veľmi trápia.

Škorpión

Toto znamenie zverokruhu jednoducho nemôže trpieť. Samozrejme, úprimne sa snaží, ale nie mu to dané.

Strelec

S ním sa spája výrok: “Problém neprichádza sám.” Zároveň sa zdá, že Strelec si všetko sám dokonalo upravuje. Typický Strelec vytvára zoznam dôvodov pre utrpenie, a potom v správnom momente všetko vystrelí naraz.

Napríklad, po odchode manželky / manžela, Strelec nie je schopný len plakať a nalievať do seba jeden pohárik za druhým. Predpokladá, že po odchode polovičky ho prepustia z práce a určite si zlomí ruku, najlepšie pravú.

Kozorožec

Toto tvrdohlavé, ale určite jasné znamenie zverokruhu je ďalekozraké. Kozorožci sú pripravení na akýkoľvek úder osudu, pretože iba oni vedia, že v tomto živote môže nastať čokoľvek.

A potom s vytrvalosťou, ktorá je typická pre toto znamenie, opiera sa  rohami do plota a opakuje mantru: “Plot nie je večný, nie večný, padni hneď, Kozorožec je silný vták.” A z jeho nádejou a optimizmom, že všetko dobre dopadne, plot padá!

Vodnár

V depresívnom stave sa Vodnár začína správať arogantne. Koniec koncov, nemusí každý jeden človek vedieť o ich bolesti.

Ryby

Títo ľudia sa vyznačujú miernym masochizmom – trpia a užívajú si to. Samozrejme, každý hovorí ako nerád trpí, ale v skutočnosti je to len sebaklam.

Typickej Ryby stači dať len dôvod, a už to ide! Trpia, tak vytrvalo … Aj to vidno, aj to počuť.

Rada redakcie

Skúste analyzovať svojich príbuzných a priateľov podľa tejto klasifikácie a pri prvých príznakoch ich smútku im pripravte ich obľúbené jedlo. Odporúčame, aby ste sa oboznámili s výberom jedál, ktoré nepochybne rozveselia zástupcov všetkých znamení zverokruhu a budú tak aspoň trochu šťastnejší!

Teraz poznáte citlivé miesta všetkých znamení zverokruhu a v dôsledku toho môžete pomôcť milovanej osobe a pochopiť príčinu ich správania! Našli ste sa v týchto charakteristikách ?

Zdroj: takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “NEOBYČAJNÝ HOROSKOP: Zistite, ako sa trápia jednotlivé znamenia… Raky robia jednu špecifickú vec a Škorpión”