Pozrite sa na najzvodnejšiu zdravotnú sestru na svete! Muži predstierajú, že sú chorí, aby sa k nej dostali na príjem

Ľudí, ktorí sa tešia k zubárovi by sme mohli zrátať na prstoch jednej ruky. Takmer každému z nás sa už od detstva spája zubná ambulancia s nepríjemnými ba až mučiacimi zákrokmi.

Dokonca aj dnes, keď medicína pokročila dopredu a zubné operácie sú pre pacienta bezbolestné, mnohí radšej navštevujú kliniku už ako poslednú možnosť. Na Taiwane bojujú s touto situáciou, a v zubných ordináciách pracujú len priateľské a sympatické dievčatá ako sestry. Tvrdia, že klientom sa bude lepšie relaxovať.

Ning Chen pracuje ako zdravotná sestra v jednej z taiwanských zubných ordinácií. Odkedy nastúpila, pred klinikou stoja rady pacientov. Miestni muži sú schopní čohokoľvek, aby uvideli túto krásku!

https://www.instagram.com/p/BcweqWaA62l/

Fanúšikovia považujú Nin za najkrajšiu sestru na svete. Keď je toto dievča nablízku, okamžite sadajú do zubárskeho kresla. Muži tolerujú čistenie zubných kanálikov, odstraňovanie nervov a pečatenie len kvôli hodine alebo dvom, počas ktorých môžu sledovať východnú krásku.

https://www.instagram.com/p/BcziacJA1vx/

Všetko začalo niekoľkými neškodnými fotkami v ružovej uniforme. Keď ich Nin zverejnila na internete, vypukol skutočný ošiaľ. Teraz však na klinike doktora Mina, kde dievča pracuje, nie je o klientov núdza!

https://www.instagram.com/p/BTteR_5gzCE/

https://www.instagram.com/p/BcRyxw4ACzk/

Ning Chen vôbec takúto popularitu nečakala. Taiwanská kráska nemôže uveriť, že tisíce ľudí ju označujú za najkrajšiu sestru na svete. Noviny potvrdzujú, že to nie je po prvýkrát, kedy sa roztomilý zdravotnícky pracovník stane predmetom celospoločenského uctievania.

https://www.instagram.com/p/BaZcKv2gvMq/

Dokonca aj muži s absolútne zdravými zubami prichádzajú na kliniku doktora Mina, a nepochopiteľne simulujú bolesť zubov. Keď ich doktor prekukne, priznávajú, že sa chcú len zoznámiť s Ning Chen. Mladá sestrička je však už zadaná.

https://www.instagram.com/p/BW4mU25gJHz/

https://www.instagram.com/p/BcFpaQRAm7Y/

Ako môžete vidieť, v tomto prípade vyšiel chytrý plán taiwanských lekárov stopercentne. Keď je nablízku, človek počas stomatologických zákrokov naozaj nemôže byť nervózny.

Prax ukazuje, že pacienti Ning Chen ľahšie znášajú všetky nevyhnutné procedúry. A hoci všetkých obdivovateľov odmieta a nevenuje im žiadnu pozornosť, aspoň odchádzajú so zdravými zubami!

Bláznivý príbeh, čo poviete? Zdieľajte to so svojimi priateľmi.

Zdroj: takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Pozrite sa na najzvodnejšiu zdravotnú sestru na svete! Muži predstierajú, že sú chorí, aby sa k nej dostali na príjem”