6-ročný chlapec chcel ísť v škole na záchod, ale stretla ho učiteľka. To čo mu urobila, rozhodí každého

Vždy som bola presvedčená, že učiteľky v materských školách sú tie najposlušnejšie osoby, ktoré milujú deti a majú trpezlivosti na rozdávanie. Samozrejme sa nájdu aj také, ktoré to zvládajú menej profesionálne. To, čo ale urobila táto učiteľka, je niečo tak otrasného, ​​že som rada, že už nemám deti, ktoré škôlky navštevujú.

Malý, ešte len 6-ročný chlapček, bol ako každý deň v škôlke. Rozhodol sa ísť na toaletu, to však netušil, ako tým rozčúli pani učiteľku. Malý Ian vôbec nevedel, čo vykonal tak hrozného, ​​že ho učiteľka Barba Williamsová takto trestá.

Kamera zaznamenala, ako ho na chodbe zastavila nie práve jemným spôsobom, udrela mu hlavu o stenu a následne ho ťahala za košieľku. Chlapček bol vydesený a jeho rodičia tiež, keď sa všetko dozvedeli. Najhoršie pre nich ale bolo zistenie, že učiteľka bude potrestaná len desiatimi dňami väzenia a potom sa zase vráti späť do škôlky.

Anthony a Autumn Nelsonovi z Riverdale v americkom Ohiu všetko zverejnili a ich syna Iana chceli premiestniť do inej triedy. Riaditeľka to odmietla s tvrdením, že Barba je dobrá učiteľka. S tým však nikto, kto video uvidel, nemôže súhlasiť. Prosím, načúvajte svojim deťom a radšej sa sami uistite, že im nič nehrozí. Nie vždy si deti totiž vymýšľajú …

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “6-ročný chlapec chcel ísť v škole na záchod, ale stretla ho učiteľka. To čo mu urobila, rozhodí každého”