Motorkár 5 dní postával pri supermarkete a pozoroval. Na šiesty deň zobral z regálov všetky bicykle…

Ak spomenieme motocyklistov v hlave sa vám vybavia suroví chlapi v kožených bundách, ktorí sa premávajú po meste na vymakaných motorkách a strašia mnohých ľudí svojim výzorom. V skutočnosti svojimi činmi každodenne búrajú stereotypy o sebe. A dnes sa o tom presvedčíte znova!

Tento článok sme sa rozhodli venovať bajkerom z Kalifornie, ktorí sami seba nazývajú „Anjeli pekla“. Napriek tomuto názvu chalani opakovane dokazujú aké veľké srdce majú hlavne čo sa týka detí…

Všetko sa to stalo na Čierny piatok v roku 2014. Ak niekto nevie čo to je, tak je to deň keď sú v USA obrovské výpredaje, keď od úplného rána ľudia stoje pred obchodmi, aby si nakúpili čo najviac rôznych vecí, ktoré sa vtedy predávajú s obrovskými zľavami. Presnejšie povedané, predstavitelia „Anjelov pekla“ postávali pred miestnym obchodom 5 dní, aby mohli nakúpiť 200 detských bicyklov.

Keď sa kupujúci dostali do nákupného centra, muži skúpili všetky bicykle a všetky ich podarovali organizácii, ktorá sa zaoberá pomocou rodinám v hmotnej núdzi. Ukázalo sa, že „Anjeli pekla“ sa podobnej činnosti venujú už 16 rokov.

Muži hovoria, že pre nich nie je v živote nič lepšie, ako vidieť deti, ktoré sa smejú pri jazde na svojom vlastnom bicykli. A sú pripravení urobiť všetko, aby pomohli chlapcom pocítiť tú radosť, ktorú možno získať v podobnej situácii.

Tu je ešte niekoľko snímkov šťastných chlapcov, ktorí dostali darčeky a tých, vďaka ktorým začali veriť v dobro…

Aké je úžasné, že na svete sa stále nájdu ľudia, ktorí sú ochotní darovať svoj čas a peniaze pre druhých. Teraz si tie deti, ktoré dostali darček navždy zapamätajú tých, ktorí im ho darovali.

Ak sa vám článok dotkol duše, určite sa s ním podeľte so svojimi priateľmi a známymi!

Chod hore