Žena porodila zdravé dievčatko. O hodinu neskôr ho dala svojmu bratovi…

Na fotografii nižšie sú manželia Reid a Rachel Wicoxovci spolu s čerstvo-narodenou dcérkou. Vedľa nich stojí aj Amanda, Reidova sestra. Na prvý pohľad nie je jasné, čím sa táto rodina líši od tých ostatných…

Faktom ale je, že malá Adaline Ray by neprišla na svet, bez pomoci svojej tety. V momente keď Reid a Rachel prišli o všetky nádeje na otehotnenie, Amanda im ponúkla pomoc. Teraz si manželia s láskou a šťastím vychutnávajú svoju vytúženú dcérku.

Wilcoxovci sa zosobášili v novembri 2015. Ako každý manželský pár, aj oni mali svoje plány týkajúce sa ich spoločného rodinného života. Boli šťastní a ani by im nenapadlo, aký náročný test bude pred nimi stáť.

Amanda bola Rachelinou dlhoročnou kamarátkou. Bola to práve ona, kto ju predstavil jej bratovi Reidovi. Zaujímavosťou je, že Amanda bola vydatá za jej brata, Mika. Okrem blízkych priateľov sa z nich teda stali aj príbuzní!

Bohužiaľ, v roku 2016 lekári Rachel diagnostikovali rakovinu hrubého čreva tretieho stupňa. Život pacientky visel na vlásku, no všetci si uľavili, keď sa jej túto zákernú chorobu nakoniec podarilo prekonať.

Teraz, keď sa ich nočná mora skončila, začali snívať o dieťatku. Ich sny však boli narušené ďalšou správou od lekárov. Dôsledky rakoviny boli natoľko vážne, že Rachel by mala radšej zabudnúť na myšlienku otehotnenia. Ona sa však nechcela vzdať bez boja!

Doktori sa zhodli na tom, že jediné riešenie, ktoré by mohlo Rachel pomôcť, je náhradná matka. Najvhodnejšou kandidátkou na tento proces bola práve jej švagriná Amanda. Ona však mala za sebou už 3 pôrody a ďalšie tehotenstvo neplánovali.

Táto myšlienka jej ale nedala spávať a nakoniec sa rozhodla, že sa odhodlá ešte na jedno tehotenstvo. Uvedomila si, že Rachel potrebuje pomoc, keď sa o tom obe porozprávali, Rachel bez váhania súhlasila a tak sa do toho pustili.

Tehotenstvo prebehlo bez akýchkoľvek komplikácii, po celý ten čas s ňou boli aj Rachel s Reidom. Nechýbali ani pri pôrode, kde si novopečený otecko prestrihol pupočnú šnúru dieťatka. Rachel, ktorá neskrývala dojatie a šťastie, si dcérku okamžite vzala do náručia.

Mladí rodičia sú teraz šťastní a nekonečne vďační Amande. Bez jej pomoci by sa nikdy nerozhodli urobiť taký krok a malá Adaline Ray by neprišla na tento svet. Amanda zažartovalaí, že ak jej brat s jeho manželkou budú chcieť aj ďalšie dieťa, majú ju len poprosiť.

Rachel o svojej švagrinej tvrdí, že je to najobetavejší človek, akého pozná. Mnoho ľudí, ktorí si tento príbeh prečítalo, súhlasí s mladou mamičkou.

Povedzme si pravdu, koľkí z nás by boli ochotní podstúpiť to, čo sa rozhodla urobiť Amanda? Zdieľajte vaše prípadné názory v komentároch a nezabudnite sa o tento inšpiratívny článok podeliť s vašimi priateľmi na Facebooku!

zdroj:videoboom.cc

Chod hore