Top 6 ženských mien, ktoré k sebe priťahujú šťastie ako magnet. Patríte k nim aj vy?

Pamätáte si ešte na detské časy, kedy sme naše mená brali ako niečo magické. Najmä vtedy, ak nás pani učiteľka vyvolala k tabuli. V nejednej triede sa nachádzali dievčatá, ktoré boli viac či menej obľúbené. Mnohé z nich si pamätáme až dodnes a možno je to práve aj vďaka tomu, aké mali mená. V súčastnosti sú úspešné, majú šťastnú rodinku, vždy pozitívne naladené, nemajú problém dať sa s hocikým do reči.

Sme si istí, že naše mená majú vplyv aj na našu osobnosť, určujú jej úspechy a zlyhania či ovplyvňujú vzťahy s ľuďmi. Prečo je to tak? Odpoveď je jednoduchá – zvuková kombinácia písmen v mene by mala zodpovedať vnútornému rytmu človeka. Potom vo vás začnú podvedome vznikať pozitívne emócie: láska, hrdosť, sebaúcta…

Ak znie meno krásne aj po vyslovení, jeho majiteľ má omnoho lepšiu šancu stať sa šťastným a úspešným. Dnes vám prezradíme pár mien, ktoré ženám prinášajú šťastie. Mimochodom, mnohí psychológovia sú presvedčení, že ak meno vyvoláva v človeku nepríjemné pocity, nemali by ste sa báť byrokracie a mali by ste uprednostniť zmenu mena.

  1. Viktória – Nie je len víťazom. Je rodenou vodkyňou s darom presviedčania. Je vždy sebavedomá, úžasná, efektívna a krásna. Dokonca aj v zlých šatách sa dokáže stať centrom pozornosti. Má v sebe veľkú energiu a priťahuje úspešných ľudí. Zaujíma sa len o prácu, pri ktorej by mohla byť centrom pozornosti.Nerada pracuje v tíme, domnieva sa, že ona robí všetko najlepšie. Komunikácia s touto ženou je vecná a vyvážená. Nehovorí to, čo si skutočne nemyslí a snaží sa ľuďom porozumieť. Rada trávi čas osamote a voľnosť pre ňu veľa znamená. Z tohto dôvodu pri výbere dlhodobého partnera hľadá muža, nie chlapca.
  2. Alexandra – Žena s týmto menom je niečo ako Superman. Žije v nej láska, starostlivosť o druhých, túžba zachrániť svet a ohromná odvaha. Je silná na duchu, no jej temperament je niekedy až príliš nekompromisný. S ľahkosťou však prechádza rôznymi životnými prekážkami a vždy dosiahne svoj cieľ.Búra stereotypy a v osobnom živote je veľmi šťastná. Svoju prácu a sebarealizáciu kladie na prvé miesto. Svoju rodinu a milovaných si chráni všetkými možnými spôsobmi. Nebojí sa kritizovať či dostať sa do konfliktu. Sú vždy sebavedomé a šťastné.
  3. Eva – Keď sa stretnete so ženou s týmto menom, držte si jazyk za zubami. Maximálna obozretnosť a čestnosť – to je to, čo potrebujete na získanie ich dôvery. Nikdy nedá hlavu do piesku a vždy čelí problémom hneď po tom, ako sa objavia.Miestami vedia byť aj agresívne a vo väčšine prípadov si rady podriaďujú svoje okolie. Úspešne si ide za svojím šťastím.Nikdy sa nepretvaruje a vie sa zastať hocikoho, komu sa v jej blízkosti krivdí. Eva si často mení priateľov, pretože nájdenie toho najlepšieho nie je vôbec jednoduché. Jej vyvolený nemusí mať žiadne obrovské majetky, ocení najmä to, ak ju bude môcť podporiť počas ťažkých chvíľ.
  4. Barbora – Je to človek z iného sveta. Žije v rozprávke a nechce z nej odísť. Pôvabná, jednoduchá, vyžaruje pozitívnu energiu všetkým navôkol. Jej intuícia ju nikdy nesklame, takže je úplne zbytočné, ak ju budete klamať – faloš cíti už na sto krokov. Skutočný svet ju utláča, no napriek tomu preferuje lenivosť a čakanie na tu správnu osobu, ktorá bude rozhodovať za ňu.Barbara je typ podriadeného človeka a zároveň sa dokáže prispôsobiť každým okolnostiam. Je obľúbená a cenená v každom kolektíve. Nemá záujem o materiálne veci, no je schopná zarobiť si a šetriť peniaze. Láska na prvý pohľad im nič nehovorí. Čakajú na silného a odvážneho princa, ktorý ich ochráni pred nástrahami tohto sveta. Pre umelca sa dokáže stať výnimočnou múzou.
  5. Katarína – Toto kráľovské ženské meno neoznačuje nič iné, ako čistotu myšlienok a pevný charakter. Môže byť plachá, graciózna a vyhýbať sa hlučným večierkom, no v prelomovom momente sa vie otočiť o 180 stupňov: kúpi si čiernu koženku, dá si urobiť tetovanie a vydá sa na dobrodružstvo. Nech sa už ale ocitne v akejkoľvek situácii, nikdy neodpustí klamstvo a zradu.Nepotrebuje hľadať šťastie, ono si ju nájde samé. Žije tak, ako keby mala vo svojom vrecku výherný lotériový lístok, ktorý môže byť kedykoľvek vyplatený. Nesympatických mužov automaticky odmieta. Jej vyvolený by sa jej mal nejakým spôsobom vyrovnať – musí byť pokojný a prístupný alebo hlučný ako hurikán.
  6. Miška – Ach, tie Michaely! Urážlivá a sebecká povaha, ktorá ma tendenciu byť vždy tou najlepšou. Tieto ženy majú problémy s disciplínou už od detstva, pretože nie sú zvyknuté dodržiavať pravidlá a prísny režim. Žije v hmlistej krajine, dúfa, že si ju nájde šťastie, obáva sa prítomnosti a nemyslí na budúcnosť. S takým silným charakterom, aký majú Alžebty, sa len tak jednoducho u iných žien nestretnete.Peniaze k ním prúdia ako rieka, no minú ich tak rýchlo, ako i zarobia. Netoleruje vysoké tóny, hluk a krik. Pokojné prostredie doma, v práci a vo vzťahoch sú pre ne to najdôležitejšie. Ich prioritou je tiež rodinný život a domáca atmosféra. Nehľadiac na jej častú zamilovanosť, Michaela je vernou manželkou a je schopná odpustiť aj neveru.

Naše meno je to, čo nás definuje. Meno v sebe skrýva veľa tajomstiev o ktorých ani nemusíme vedieť. Často sa toto rozšifrovanie mena podieľa na tom, že človek dokáže lepšie pochopiť seba samého.

Napíšte nám, aké mená považujete vy za najúspešnejšie? Alebo si myslíte, že úspech nezávisí od nášho mena a omnoho dôležitejšia je tvrdá práca?

Podeľte sa s nami o vaše názory aj v komentároch a zdieľajte článok s vašimi priateľmi na Facebooku!

 

zdroj:takprosto.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Top 6 ženských mien, ktoré k sebe priťahujú šťastie ako magnet. Patríte k nim aj vy?”