Hovoril, že jeho žena sedí neustále doma. To, čo mu na to odpovedala, si zaslúži ovácie!

Všetci poznáme tie začiatky … Ona je krásna, mladá a roztomilá, on je zamilovaný až po uši. Všetko sa krásne vyvíja, spoločne si budujú svoje hniezdočko – voňavé, útulné a čistučké. Potom sa objaví pes alebo mačka a … nakoniec pár cíti, že nadišiel čas na vytúžené bábätko, potom druhé a tretie … A náhle sa niečo zmení. Nejde tu o čas, mení sa pohľad partnera. Stále menej si váži toho, čo všetko žena v domácnosti robí. Na otázky známych začne odpovedať, že žena nepracuje, len sedí doma. Počkať, počkať … tento muž zrejme nedokáže pochopiť jednu jednoduchú vec!

SOURCE: PIXABAY

Postupom času si muž všíma len toho, že jeho kedysi úžasná žena už neplní jeho potreby (najmä v spálni), často je unavená, nervózna, ale … z čoho má byť unavená? On predsa 8 hodín pracuje a ona len sedí doma.

Zdá sa, že v určitom veku začne muž veriť na rozprávky. Poznáte rozprávku o tom, že v dome za človeka všetko urobí neviditeľný čarovný trpaslík? Postará sa o deti, vyperie, niečo uvarí a ešte uprace. Keď to neurobí on, kto teda? Veď žena len celý deň sedí doma …

SOURCE: PIXABAY

Drahý priateľ! Nebuď dieťa a prestaň veriť na trpaslíkov. Upratovanie, varenie, pranie, starostlivosť o deti a všetky tie povinnosti, na ktoré tie vždy zabudneš, má na starosti TVOJA ŽENA! Pravdaže, ty pracuješ a zarábaš, ale ona pracuje tiež. A nejedná sa len o jednu smenu.

SOURCE: PEXELS

Dúfame, že až sa ťa nabudúce niekto spýta, čo robí tvoja žena, s hrdosťou v hlase povieš – pracuje doma.

PS: A keď jej občas dopraješ ranná šálka kávy, zatiaľ čo tie upraceš alebo umyješ riad, uvidíš, aký ju na tvári vykúzliš úsmev. Presne taký, do ktorého si sa pred rokmi zamiloval.

Chod hore