10 prekvapivých krutých právd o láske k ľuďom v znamení Barana! Sedí to?

Barani sú vo svojej podstate fantastickými ľuďmi. Môžete ich milovať, alebo nenávidieť. Výber je na Vás. My Vám dnes iba prinášame 10 reálnych právd o Baranovi. Barani sú intenzívni milovníci, sú empatickí a rýchlo vypozorujete, čo ich partner potrebuje.

Vie sa dobre prispôsobiť krízový situáciám, teda Vás v milostnom živote vždy inšpirujú k tomu, aby ste za vzťah bojovali s nimi. Avšak, ich slabé stránky sú rovnakým spôsobom intenzívne. Musíte s nimi mať teda trpezlivosť a niekedy radšej len ticho pozorovať.

1. Sú vášniví
Je teda spaľujúce a veľmi energický. To všetko zdieľa so svojím partnerom. Bývajú dušou spoločnosti, a keď sú v dobrom rozpoložení, sú vyhľadávanými spoločníkmi. Je však lepšie je nedráždiť, keď v dobrom rozmaru práve nie sú.

2. Ich ego
Žena v Baranovi potrebuje dvíhať ego viac, ako Baran muž. Rada vyhľadáva cielene niekoho, kto jej ego pozdvihne k výšinám. Ak neviete poriadne lichotiť, ženu – barana ani nevyhľadávajte…

3. Sú podnikaví
Barani vyskúša všetko. Dobre, takmer všetko. Avšak keď im niečo nejde na prvýkrát, ďalší pokus nezopakujú. Nemajú na to nervy.

4. Rýchlo sa nudí.
Pokiaľ s Baranom nedokážete udržať krok v sexe, v rozhovoroch, či v živote všeobecne, zdvorilo sa s Vami rozlúči.

5. Vidí vždy celok
Voči podrobnostiam a detailom sú slepí. Zameriavajú sa na projekty, myšlienky a ciele v širšom zmysle.

6. Sú agresívni
Ak im stojíte v ceste, potom s Vami úprimne súcitíme. Baran likviduje všetkých a všetko, keď kráča po ceste za svojím cieľom.

7. Milujú vo veľkom
Baran sa zamiluje rýchlo a nadšene. Keď vás Baran miluje, vždy to intenzívne pocítite.

8. Baran sa raduje zo života vo všetkých svojich prejavoch.
Všetko si vie maximálne užiť. Cestovanie, literatúru, divadlo, zaujímavých ľudí, svet, Vás, ako partnera.

9. Sú veľmi verní
Baran nezabúda. Ako to dobré, tak to zlé. Pokiaľ mu ublížite, buďte si istí, že sa Vám pomstí. Na druhú stranu svojich ozajstných priateľov chránia do roztrhania tela. Nevera je mu úplne cudzia.

10. Sú otvorení
Je pre nich veľmi ťažké nevyjadriť svoj názor, alebo cit. Neskúšajte to po nich ani chcieť. Nesmie sa v nich emócia nazhromaždiť. Pretože potom to vygraduje buchnutím. A ich výbuch by ste nechceli zažiť.

Zdieľajte 10 krutých prekvapivých právd o láske k ľuďom v znamení Barana aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “10 prekvapivých krutých právd o láske k ľuďom v znamení Barana! Sedí to?”