Mladá matka plakala, keď počula príbeh kňaza. Toto potom urobila, keď sa vrátila k svojej dcére …

28-ročná Dana Mahar je profesionálna fotografka, milovaná manželka a šťastná matka malej Louely. Žena hovorí, že: v momente, keď prvýkrát chytila svoju dcéru do náručia, otočil sa jej celý život. Dokonca aj Dana cítila, že je pripravená na všetko kvôli dieťaťu.

Ale potom počula príbeh, s ktorým podľa Maharovej je potrebné oboznámiť všetkých rodičov sveta. Zdieľanie príbehu na webe, mladá matka neočakávala, že čoskoro jej slová prečítali po celom svete!

Narodenie, cez ktoré Louella prišla na svet, nebolo ľahké. Našťastie problémy obišli dievča na všetkých stranách. Fotograf, ktorý bol prítomný pri Dane, zachytil okamih, kedy matke lekári povedali, že sa: jej dcéra narodila živá a zdravá!

Obrázok, ktorý môžete vidieť nižšie, bol vytvorený manželom ženy, Mattom. Keď neskoro večer išiel pozrieť svoje dve baby.  Dana tíško ležala vedľa malej Louely v kolíske.

Mamička potom dodala…

“V ten deň sme šli na večernú omšu so svojím manželom. Kňaz, ktorý bol v kostole, potom hovoril o svojej práci v Afrike. Okrem iného si duchovný spomínal, ako bol v sirotinci v Ugande. Miesto, kde ležali stovky sirôt, šokovalo ho to do hĺbky svojej duše! “

“Počas prvých pár minút nepochopil, čo sa deje, ale potom bol zúfalý. Všetky deti ležali ticho, ako myši. Nikto z nich nekričal a neplakal. Miestni pracovníci vysvetlili misionárovi: najprv siroty plačú ako všetky ostatné deti. O týždeň neskôr siroty mlčia… Chápu, že nikto nereaguje na výzvu na pomoc. “

“Predstavovala som si, ako nešťastné deti čakajú celé hodiny alebo dokonca dni a plačú a volajú k mojej matke, ktorá nikdy nepríde. Tento obraz mi zlomil srdce. Potom som prisahala, že vždy prídem na volanie svojej dcéry bez ohľadu na to, ako som unavená! “

Dana dúfa: jej príbeh poskytne ostatným mladým rodičom silu. Únava a zlá nálada niekedy spôsobujú, že mladí otcovia a matky zúfajú a nevedia ako ďalek… Ale slová misionára z Ugandy pomôžu ľuďom uvedomiť si, že aj v ťažkej situácii ich láska k deťom môže prekonať akékoľvek prekážky.

A čo si myslíte o tomto príbehu? Podeľte sa o svoj názor v komentároch!

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Mladá matka plakala, keď počula príbeh kňaza. Toto potom urobila, keď sa vrátila k svojej dcére …”