S týmto trikom bude vaša mikrovlnná rúra dokonale čistá len za 1 minútu … Bez námahy!

Znečistená mikrovlnná rúra – smútok v kuchyni. Okrem toho, že nevzhľadný pohľad na mikrovlnnú rúru zhoršuje náladu, existujú aj ďalšie problémy – zafarbený povrch, nepríjemná vôňa pri varení alebo ohrievaní jedla. Zvyšky osušených potravín sa ťažko odstraňujú. Ale tento trik zmení všetko! Pokúste sa takto vyčistiť mikrovlnnú rúru a vychutnať si skutočne skvelý výsledok.

Ako vyčistiť mikrovlnku

Budete potrebovať

1 šálku vody

2 pol. lyžice octu

Polovicu citróna

Činnosť

Vložte všetky ingrediencie do misky a dajte ju do mikrovlnky.  

Zohrejte prostriedok na čistenie na 3 minúty, pokiaľ para nezaplní mikrovlnku.

Para vody zmiešanej s octom je vynikajúcim čistiacim prostriedkom. Teraz stačí mikrovlnnú rúru utrieť špongiou – akékoľvek nečistoty môžu ľahko zmiznúť.

ako umývať mikrovlnnú rúru

Citrónová šťava odstráni všetky nepríjemné zápachy, ktoré vládnu v znečistenej mikrovlnnej rúre. Výsledkom je oslepujúca čistota!

ako umývať mikrovlnnú rúru  

Táto nádherná metóda umožňuje veľmi ľahké zvládnutie kontaminovanej mikrovlnnej rúry. Nepotrebujeme drahé chemikálie a neľudské úsilie! Len za pár minút bude mikrovlnná rúra vyzerať elegantne, môžete okamžite urobiť niečo v nej.

Čistota v kuchyni – sľub vynikajúcich jedál a krásne zdobené večere. Zdieľajte úžasné tajomstvo čistých mikrovlnných rúr so svojimi priateľmi!

prečítaj si aj: Zakaždým, keď som prišla do domu mojej kamarátke, privítala ma krásna vôňa. Potom mi prezradila svoje tajomstvo!

Chod hore