Kuchyňa vyzerala ako z hororu. Za pár dní ale prešla takou premenou, že sa na ňu chodím pozerať aj v noci, aká je krásna

Kuchyňa je srdcom každého domova. Ľudia tu varia, jedia, stretávajú sa pri slávnostnom stole alebo si len jednoducho vychutnávajú šálku voňavej kávy s chutnými sušienkami. Jedná sa o dôležitú časť nielen vášho príbytku ale aj života. Z tohto dôvodu je nevhodné, aby ste šetrili peniaze na jej prípadnú rekonštrukciu.

V nasledujúcom dome kuchyňa zaberá len 5m2. Zdalo by sa, že dom nie je vôbec zariadený, no keď uvidíte výsledok, ostanete milo prekvapený mužovým talentom!

 

Takto to vyzeralo pred rekonštrukciou. Obyvatelia bytu sa zbavili tapiet a odstránili z kuchyne všetko, okrem plynového sporáka a umývadla – jesť predsa museli aj napriek prerábke.

Začalo to inštaláciou nových plastových okien. Namiesto záclon si do okien dali žalúzie, vďaka čomu im na parapete vzniklo omnoho viac voľného miesta.

Potrubie bolo nutné vymeniť po celom byte. Našťastie, muž bol profesiou inštalatér a pracoval ako zvárač. To čierne na potrubí sú tepelné izolátory K-Flex, ktoré si majiteľ zadovážil po odporúčaní plynárov.

Gazdinka má rada zelenú farbu, takže väčšina nábytku je skombinovaná s touto farbou. Tapeta je zdobená kvetinovým ornamentom, kuchynská sklenená skrinka je doplnená znameniami zverokruhu.

Podsvietenie bolo vyrobené vlastnými rukami – majiteľ bytu si kúpil obojstrannú lepiacu pásku, rolku LED pásky a difuzér. Napájacia jednotka bola starostlivo vybraná tak, aby svetlo zostalo jasné a sýte.

Ako môžete vidieť, kuchyňa nepatrí medzi tie najväčšie, čo sa rozlohy týka. To spôsobilo, že mikrovlnná rúra musela byť umiestnená na poličku nad kuchynským stolom. Hlavné je, aby zo stoličky nevstávali prudko, inak môže dôjsť k úrazu…

Malá kuchyňa sa tak vďaka šikovným rukám majiteľa zmenila na nepoznanie. Nemusel míňať obrovské množstvo peňazí a celá rodina je rada, že má útulnú a funkčnú kuchyňu!

Ak sa vás tento článok inšpiroval k rekonštrukcii vlastného bytu, neváhajte a podeľte sa o neho aj s vašimi priateľmi! Toto je prípad, kedy sa aj za málo peňazí dá urobiť veľa muziky.

 

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Kuchyňa vyzerala ako z hororu. Za pár dní ale prešla takou premenou, že sa na ňu chodím pozerať aj v noci, aká je krásna”