Takto žiarlia vo vzťahu jednotlivé znamenia zverokruhu! Sedí to aj na vás?

Žiarlivosť je veľmi zlý pocit. Niekedy vedie až k depresii, nervovým poruchám a, čo je obzvlášť smutné a veľmi nešťastné, je definitívna rozlúčka so svojimi blízkymi. Do istej miery všetci ľudia žiarlia, len to každý zvláda a berie inak. Niekto žiarlivosť nepovažuje za problém, iný ju v sebe ticho potláča a niekto ďalší kvôli nej úplne stráca nervy.

Tvrdí sa, že len ľudia, ktorí si nie sú istí sami sebou, žiarlia. Nesúhlasíme s tým, pretože pre každého človeka existuje vysvetlenie pôvodu žiarlivosti. A hoci sa niekedy nemôžete žiarlivosti zbaviť, je dôležité sa naučiť robiť všetko pre to, aby Váš vzťah nebol ukončený bezdôvodne.

Baran
To je jeden z najrýchlejšie konajúcich znamení Zverokruhu, čo sa žiarlivosti týka. Tento pocit jednoducho zatemní oči Barana a ten sa začína správať agresívne a má horúcu hlavu.

Býk
Ak zástupcovia tohto znamenia začnú podozrievať partnera z nevery, okamžite začne tajné vyšetrovanie. Hoci si nie sú istí, že majú svoje podozrenie 100% potvrdené, sú schopní vzťah ukončiť.

Blíženci
Informujú vždy partnera o tom, že zažínajú žiarliť. Potom všetko závisí na ňom. Ak partner začne obviňovať Blíženca z nadmernej žiarlivosť, povedie to k hádke.

Raci
Sú veľmi naivný, takže až do posledného momentu žiadnu zradu nezaznamenajú. Keď už je Rak presvedčený o tom, že ho partner podvádza, opustí ho bez kriku a bez scén plných žiarlivosti.

Lev
Cíti sa slobodní, ale partnerovi rovnakú slobodu nepovoľujú. Stačí málo a partnera ihneď podozrievajú z čohokoľvek.

Panna
Veľmi žiarlivá, ale nedá to na sebe poznať. Panny sú veľmi podozrievavé a majú tendenciu k dlhej analýze toho, čo sa deje. Ak je z žiarlivosti obviníte, ihneď ju priznajú.

váhy
Aj ony žiarli na partnera, ale zároveň veľmi potrebujú svoje podozrenie nepotvrdiť.

Škorpión
Najviac žiarlivé znamenie Zverokruhu. Proste spáli svoju žiarlivosťou všetko pekné, takže je lepšie, ho k žiarlenie nepodnecovať. Ak ste si vybrali Škorpióna ako svojho partnera, nedávajte mu radšej sebemenší príčinu.

strelec
Nikdy svoju žiarlivosť neuzná. Ak k tomu už dôjde, bude to mať za následok koniec vzťahu. Je to všetko o veľké pýche.

Kozorožec
Často sú žiarliví, ale nepatrne, takže s partnerom ani nemajú ohľadom tejto témy, čo preberať.

 

Vodnár.  Toto znamenie je len veľmi zriedkavo žiarlivé a veľmi málo podozrievave. Vodnár svojmu partnerovi dôveruje natoľko, že patrí medzi najmenej žiarlivé znamenia

Ryby. Nie sú obzvlášť žiarlivé, ale vyžadujú rešpekt a vernosť od partnerov. Ak cítia nedostatok pozornosti, začnú hľadať náhradu za toho, kto ich podviedol

 

Zdieľajte ako žiarli jednotlivé znamenia zverokruhu aj s Vašimi priateľmi! Sedí to? Napíšte nám do komentárov!

Chod hore