9 celebrít, ktoré svoje nedostatky premenili na prednosti a získali si celý svet

Mnohé z mojich známych majú tendencie vyzerať ako slávne modelky, speváčky či herečky. Každá si totiž myslí, že majú ideálnu postavu a vzhľad, no v skutočnosti to môže byť úplne inak.

Všetci máme svoje nedostatky a preto bude celkom stačiť, ak ich budeme vedieť premeniť na prednosti. Dnes si niečo povieme o slávnych ženách, ktoré dokázali svoje „chyby“ bravúrne zakryť a nahradiť ich kladmi.

  1. Karolína Kurková Túto českú modelku kedysi trápila neprítomnosť pupku na jej bruchu. V minulosti bola operovaná na pruh a steh jej vykonali priamo v centre brucha. To je dôvod, prečo jej brucho vyzerá inak, ako ostatné. Dobré ale je, že nie každý deň musí chodiť s odhaleným pásom. Počas letnej sezóny si úspešne vyberá plavky, ktoré búd neupriamia pozornosť na túto konkrétnu partiu jej tela, alebo sa ju rozhodne úplne zakryť.
  2. Emilia ClarkeVýška herečky známej zo seriálu Hry o tróny predstavuje len 157 cm. Aj napriek tomu nevidí problém, aby si mohla pochutnať na rôznych lahôdkach. Z tohto dôvodu herečka vyzerá, že je trošku „pri sebe“, no ani kvôli tomu si ťažkú hlavu nerobí: nosí topánky na vysokých podpätkoch a oblieka si šaty, ktoré vyzdvihujú jej ženskú postavu.
  3. Gisele Bündchen Jedna z najobľúbenejších modeliek ma taktiež svoje nedostatky. Aj napriek svojej výške a váhe patrí k tým ženám, ktoré jednoducho nemajú pás. Ak si však zvolí to správne oblečenie, takýto detail ju nemusí vôbec trápiť.
  4. Uma Thurman Herečka pri výške 183 cm disponuje nohami s veľkosťou 42. Kto ale bude venovať pozornosť takejto maličkosti, ak by vaše nohy obdivoval sám veľký Quentin Tarantino?
  5. Kim KardashianNebudeme si klamať, jej boky a zadok nezapadajú do bežných ženských štandardov. Zdá sa však, že manželka slávneho rappera Kanye Westa to už dávno nepovažuje za svoje nedostatky. Tieto proporcie jej len pridávajú na jej ženskosti.
  6. Chloë Grace MoretzHerečku niektorí neprajníci prirovnávajú k animovanej postavičke Sponge Bob. A to všetko kvôli jej širokým ramenám a malému krku. Mnoho ľudí tvrdí, že tento vzhľad jej zapríčinení zlou voľbou oblečenia. Ak by ale potrebovala pomoc od stylistu, určite by sa obrátila na matku svojho priateľa Brooklyna, Victoriu Beckham.
  7. Keira KnightleyAj napriek tomu, že jej vyššia moc nenadelila veľké prsia, samotná herečka si z toho nič nerobí. Naopak, nemá rada, ak sa na jej fotografiách prostredníctvom Photoshopu vykonáva zväčšenie pŕs – považuje to za svoju prednosť, nie chybu.
  8. Vanessa ParadisMedzierka medzi zubami sa stala charakteristickou črtou tejto francúzskej speváčky. Možno je to práve ona, ktorá priťahuje pozornosť režisérov a osloví nejedného muža.
  9. Jennifer LopezSpeváčka a občasná herečka sa vôbec nezapodieva svojimi kyprejšími tvarmi v oblasti sedacieho svalu. Túto časť tela sa dokonca rozhodla poistiť. Okrem toho, mnoho mužov priznáva, že sa im takáto postava páči, vychudnuté ženy zaujímajú len málokoho.

Všetci z nás máme nejaké tie nedostatky, dokonca aj celebrity svetových mien. Na druhej strane, nemusíme sa podobať jeden druhému. Najdôležitejšie je správne zvolenie doplnkov a outfitov, ktoré sú schopné zakryť naše nedostatky. Vďaka tomu sa budeme cítiť nielen krásne, ale aj sebavedomo a jedinečne!

 

zdroj:videoboom.cc

Chod hore