Manžel nechcel na narodeniny klasickú tortu. Urobila som mu mäsový koláč! Oblizal si všetky prsty

Pri neustálom zmätku nie je vždy k dispozícii dostatok času na varenie a potrebujete nakŕmiť svoju rodinu. A všetci žiadajú o niečo lahodné. Tu je veľký recept na každý deň. Je pripravený ľahko, rýchlo, a čo je najdôležitejšie – ukáže sa to veľmi chutné! Moji ľudia ho len zbožňujú.

koláč  

Jednoduchý mäsový koláč

Ingrediencie na cesto

1 šálka múky

1 šálka kefíru

2 vajcia

0,5 lyžičky sódy

0,5 lyžičky soli

Ingrediencie na plnku

300 g mletého mäsa

2-3 hlávky cibule

2 zemiaky

soľ, korenie podľa chuti

Príprava

  1. Zmiešajte kefír so sódou a nechajte odstáť 5 minút. kefír a vajcia
  2. Pridajte jedno vajce, soľ a znovu premiešajte.
  3. Pridajte polovicu múky a mieste veľmi mäkké cesto, ktoré sa nebude držať na rukách alebo na stranách misy.
  4. Ak je cesto príliš mäkké, pridajte zvyšnú múku a pokračujte v miesení.
  5. Cesto rozdelíme na dve časti. Jedna časť by mala byť o niečo menšia ako druhá. Zabaľte ich plastovým obalom a odložte ich. dve časti testu
  6. Jemne nakrájajte cibuľu a zemiaky.
  7. Zmiešajte mleté mäso, cibuľu a zemiaky. Pridajte korenie a dobre premiešajte. Ak chcete, môžete tiež pridať jemne nakrájané bylinky.
  8. Vyvaľkajte väčšiu časť cesta na plech na pečenie a predbežne ho postriekajte múkou. roll out
  9. Naplňte koláč plnkou. Nechajte priestor okolo okrajov. plniaci
  10. Uzavrite hornú časť náplne menšou časťou cesta, utesnite okraje. sme pečať
  11. Zmiešajte vajíčko s trochou vody a povrch potrite štetcom. Vykonajte malé rezy. zbraň s vajcom
  12. Koláč vložte do rúry, zahrejte na 190 stupňov. Pečieme do zlatista. pripravený koláč
  13. Dobrú chuť!

To je všetko, lahodný mäsový koláč je pripravený. Ukazuje sa veľmi šťavnaté a mäkké. Taký koláč by sa naozaj dal jesť každý deň!

Varte s „chillin.sk!“ rýchle a chutné jedlá. A určite sa pokúste pripraviť krásny a veľmi originálny mäsový koláč „Chryzantéma“.

zdroj:takprosto.cc

Chod hore