59-ročná Madonna sa vydá za priateľa, ktorý je od nej mladší o 27 rokov

Fanúšikovia americkej speváčky Madonny si už dávno zvykli na to, že ich obľúbená celebrita je nezvyčajnou osobnosťou, ktorá rada šokuje verejnosť. Posledné správy však zdvihli zo stoličiek aj tých najvernejších fanúšikov.

Na svojom Instrgrame uverejnila fotografiu vo svadobných šatách a napísala, že sa čoskoro vydá. Všetci vieme, že mala mnoho románikov, no v manželstve bola len dvakrát.

O tom, kto sa stal jej vyvoleným, hviezda skromne mlčí, no naznačuje, že je to 32-ročný Kevin Sampaio, s ktorým začala chodiť pred rokom. Speváčka sa s ním zoznámila počas natáčania videoklipu Bitch I’m Madonna.

Pred šiestimi mesiacmi sa dokonca presťahovala do Portugalska a kúpila si v Lisabone luxusné sídlo za 6 miliónov eur. Napriek tomu sa nikto nedomnieval, že sa rozhodne pre takýto vážny krok.

Ďalším dôvodom jej presťahovania je fakt, že jej adoptovaný syn vždy sníval o tom, že bude hrať v mládežníckom tíme portugalského klubu Benfica. Chlapec má skutočný talent, takže sme presvedčení, že o ňom budeme v blízkej budúcnosti počuť.

O dátume svadby nie sú žiadne informácie, no v komentároch pod príspevkom viacerí fanúšikovia pochybujú o pravdivosti jej slov. Niekto dokonca tvrdil, že ide o fotografiu z prípravy jej nového videoklipu a chce tak na seba pritiahnuť pozornosť.

Pripomenieme, že Madonna má 6 detí. Prvú dcéru má s kubánskym fitness trénerom Carlosom Leonom a syna s Guyom Ritchiem, keď ešte neboli manželia. Spoločne si adoptovali jednoročného chlapčeka z Malawi. Neskôr si Madonna sama adoptovala ďalšie dievčatko a dvojičky z Malawi.

V prípade, že sa opäť rozhodla vstúpiť do stavu manželského, prajeme jej veľa šťastia a nech to páru vydrží čo najdlhšie!

zdroj:ofigenno.com

Chod hore