Keď sa známy boxer Klitschko rozhodol svetu ukázať svoju ženu, ľudia sa začali smiať. Odvtedy už uplynulo 5 rokov

Paparazzi s pohľadom odborníkov neraz tvrdia, že celebritné manželstvá sú odsúdené na zánik. Na druhej strane, je nutné povedať, že vytvoriť si vzťah, kde sú obaja partneri mediálne známi a na každom kroku ich sledujú novinári či fanúšikovia, je skutočne náročné. Po čase aj tie najstabilnejšie páry narazia na tvrdú skalu, po ktorej sa ich vzťah skôr či neskôr rozpadne.

Všetci si pamätáme na manželstvo Brada Pitta a Angeliny Jolie. Našťastie existujú aj výnimky a jednou z nich je svetoznámy ukrajinský boxerista Wladimir Klitschko s americkou herečkou Hayden Panettiere.

V médiach bol pár, ktorý sa zoznámil na knižnom večierku priateľov, s humorom pomenovaný „chrobáčik a obor.“ Zdalo sa, že nemajú budúcnosť – je medzi nimi 13-ročný vekový rozdiel a podľa novinárov nemali takmer žiadne spoločné záujmy.

Čo teda v skutočnosti spája prísneho boxera s herečkou a speváčkou, ktorá dokonca aj na podpätkoch mu ledva siaha k jeho ramenám? Aj napriek všetkým kritikám a skeptikom si obaja vybrali spoločné šťastie.

Ako sa neskôr ukázalo, mali omnoho viac spoločných záujmov, ako si nezainteresovaní mysleli. Obaja sa radi venujú charite, najmú po tom, čo Klitschko ukončil svoju boxerskú kariéru.

Pred štyrmi rokmi sa im narodilo dievčatko. Malá Kaya Evdokia Klitschko, z ktorej je zdravé a silné dieťatko. Lekári, ktorý ju vyšetrili, potvrdili, že je všetko v poriadku. Raz, keď sa herečky zo srandy opýtali, či ich dieťa bude obrík alebo malé vtáčatkoo, Hayden bez zaváhania odpovedala, že dieťa má normálnu veľkosť.

Hayden sa už v súčastnosti považuje za vynikajúcu matku a to aj napriek faktu, že po pôrode sa u nej objavila popôrodná depresia. Bez váhania sa obrátila na pomoc odborníkov, ktorý jej pomohli zdolať tento nepríjemný psychický stav.

V ich vzťahu nastalo obdobie, kedy sa na istý čas rozišli, pretože na seba nemali dostatok času a obaja museli veľa cestovať. Dnes sa mnohí zhodujú na tom, že ak má byť niekto zo sveta celebrít nazvaný ideálnym párom, potom je to práve „chrobáčik a obor!“

 

zdroj:videoboom.cc

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Keď sa známy boxer Klitschko rozhodol svetu ukázať svoju ženu, ľudia sa začali smiať. Odvtedy už uplynulo 5 rokov”