Partner zachránil svoje dievča pred trapasom. Aký incident vzal namiesto nej na seba?

Benjamin Beer pred časom zachránil reputáciu svojej terajšej ženy, keď na seba vzal jeden incident, ktorý mohol byť pre jeho priateľku naozaj nepríjemný. Počas spánku si totiž jeho priateľka pred jeho rodičmi nahlas uľavila.

Cydni spoznala svojho o tri roky staršieho priateľa Bena v 16 rokoch. Bola to jej prvá vážna známosť, preto nevedela iste, či sa jedná o toho pravého, s kým by chcela stráviť zvyšok života.

Pár spolu chodil štyri roky, keď sa jedného večera stala nehoda, ktorá mohla zmeniť vnímanie jeho rodičov na jej osobu. “Raz ma Ben pozval k sebe sledovať film aj s jeho rodičmi. Vtedy som mala tri práce, takže kedykoľvek sme si chceli niečo pustiť v televízii, zaspala som už počas prvých minút. V tú noc som sa ešte k tomu necítila dobre, ale aj tak som k nemu nakoniec išla, pretože som chcela byť s ním, “uviedla Cydni.

Platilo to aj vtedy večer. Akonáhle si pustili film, 20-ročná blondínka zaspala. Počas spánku si následne tak nahlas uľavila, až ju to zobudilo. Všetci v miestnosti zvuk počuli a Cydni nevedela čo povedať. V ten okamih sa ale ujal slova jej priateľ. “Ups, pardon. Nepodarilo sa mi to zadržať, “vzal na seba priateľkin zvuk Ben.

Od toho momentu si bola Cydni istá, že Benjamin je ten pravý a za nejaký čas sa vzali.

Prečítajte si aj

Aký je tvoj názor?
0 replies on “Partner zachránil svoje dievča pred trapasom. Aký incident vzal namiesto nej na seba?”