Mamička nechá v postieľke vždy niekoľko cumlíkov. Dôvod vás pobaví a urobíte to aj vy

Horúca novinka! Rodičovstvo je náročná vec. (Srandujeme, toto nie je žiadna novinka).

Ale teraz vážne. Nechcú jesť, nechcú spať, stále niečo rozhadzujú. KEDY TO ZAČNE BYŤ JEDNODUCHŠIE? Z času na čas sa na internete objavia rodičovské zlepšováky pochádzajúce od šikovných mamičiek a oteckov, ktoré pomáhajú dospeláka ako-tak udržať pri zmysloch. Vďaka nasledujúcemu článku zistíte, čo robiť v takýchto krušných časoch.

Laura Gerson sa rozhodla na internete zdieľať trik pre rodičov, s ktorým sa jej podarilo ušetriť zopár hodín spánku navyše. Po tom, čo to zverejnila na anglickej stránke o rodičovstve, získalo si to priazeň obrovského množstva rodičov. Je to najlepší nápad, o akom ste kedy počuli.

Pre akéhokoľvek rodiča s dieťaťom, ktoré sa ľahko budí a aj v noci vie byť čulé ako rybička, je pokojný spánok niečo ako nesplnený sen. Stačí, že sa mu stratí cumlík. Vy sa ho snažíte čím skôr nájsť, aby mohli všetci čo najskôr zaspať. Čo však v prípade, že sa vášmu anjelikovi podarí nájsť bez toho, aby ste mu k tomu museli dopomôcť? Znie to skvelo, však?

Práve táto myšlienka priviedla Lauru k nápadu, o ktorý sa podelila s celým svetom…

Keďže máme video monitor, raz v noci sme sledovali, ako sa zobudila a pokúšala sa nájsť svoj cumlík, no nepodarilo sa jej to,“ povedala žena. „Na ďalšiu noc som jej do postieľky dala pár cumlíkov navyše. Jeden vypadol z postieľky von, preto som sa rozhodla, že jej tam ešte zopár prihodím.“

Počas jednej noci, keď jej dcérka Amelia spala v postieľke s ďalšími 10 cumlíkmi, Laura si urobila fotografiu a zdieľala ju na Facebookovej stránke aj ostatným mamičkám. Stal sa z toho obrovský boom. Prečo dieťaťu nedať hrsť cumíkov, ak vieme, že všetky detičky chcú mať pokojný spanok?

Laura tiež prezradila, že Amelia nie je odkázaná len na cumlíky a cez deň ich takmer vôbec nepoužíva, no v noci sú pre ňu ale aj pre samotných rodičov tým najlepším kamarátom. Tým, že ich má v postieľke viac, je pre ňu jednoduchšie jeden si nájsť a pokračovať v spánku aj naďalej.“

Bez obáv, milé mamičky. Mala som deti, ktoré boli posadnuté cumlíkmi. Počas prvého roka ich nosili všade so sebou. Vyskúšala som tento trik a naozaj fungoval, mamička sa potrebovala skutoče vyspať! Spomínam si na výlet, kedy sme cestovali za rodinou. Hŕstka cumlíkov sa stratila v našom mini-vane. Môžete si byť istí, že naše kroky smerovali do obchodu, kde sme kupili 5 balíkov cumľov, aby sme boli čo najlepšie pripravení na návštevu babičky!

Každý rodič by dal čokoľvek za to, len aby mohlo jeho dieťa zažiť pokojnú a ničím nerušenú noc. Kúpa cumlíka je to najmenej, čo pre to môžeme urobiť. A ako sa hovorí: „Šťastné dieťa, šťastná mama!“

zdroj:babble.com

Chod hore